Mančestras "United" piedzīvo sensacionālu zaudējumu Anglijas kausa ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sensacionālu zaudējumu Anglijas Līgas kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačā trešdien piedzīvoja valsts čempioni Mančestras "United", kas savā laukumā ar 1:2 (0:0, 1:1) papildlaikā piekāpās Londonas "Crystal Palace" futbolistiem.

"Crystal Palace" ir Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - kopvērtējuma tabulas pastarīši.

Šajā spēlē iespēja tika dota vairākiem "United" komandas rezervistiem, bet cīņas gaitā savainojumos iedzīvojās bulgāru uzbrucējs Dimitars Berbatos, kā arī brazīliešu dvīņubrāļi Rafaels un Fabiu da Silvas.

Mača 66. minūtē "Crystal Palace" vadībā izvirzīja Darens Embrouss, taču jau pēc divām minūtēm 1:1 no 11 metru soda sitiena atzīmes panāca itālis Frederiko Mačeda.

Spēles pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, taču papildlaika astotajā minūtē panākumu viesiem nodrošināja Glens Marejs, kurš lielāko karjeras daļu pavadījis Anglijas trešās un ceturtās līgas klubos.

Šī bija devītā reize kopš 1990.gada, kad "United" Līgas kausa izcīņā zaudējusi zemāku līgu pārstāvei.

"Pat nezinu, no kurienes sākt," pēc mača izteicās "United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons. "Vēlos atvainoties visiem mūsu līdzjutējiem, jo šis nebija kluba cienīgs sniegums. Nevēlos mazināt "Crystal Palace" nopelnu, kuriem novēlu iekļūt finālā, jo šīs uzvaras labad viņi laukumā atdeva pilnīgi visu."

Zīmīgi, ka tagad "United" nav spējuši uzvarēt savās pēdējās trijās spēlēs, skaitot kopā premjerlīgu, UEFA Čempionu līgu un Līgas kausa izcīņu.

Pusfinālā "Crystal Palace" tiksies ar citu "Championship" vienību Kārdifas "City", kamēr otrā pārī tiksies Mančestras "City" un "Liverpool" vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu