Gundars Vētra - vīriešu izlases galvenā trenera amata kandidāts (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes sēde par Latvijas vīriešu valstsvienības galveno trenera amata kandidātu pasludināja Gundaru Vētru, TVNET informē LBS.

Jau iepriekš LBS amatpersonas bija tikušās ar Vētru, lai pārrunātu iespējamo latviešu speciālista darbu pie Latvijas vīriešu valstsvienības stūres.

Šobrīd Vētra strādā par Krievijas sieviešu superlīgas līdervienības Jekaterinburgas UGMK kluba galveno treneri.

Par jaunatnes valstsvienību galvenajiem treneriem apstiprināti: U-20 jaunieši – Varis Krūmiņš; U-20 jaunietes – Mārtiņš Zībarts; U-18 jaunieši – Ziedonis Jansons; U-16 jaunieši – Raivo Otersons; U-16 jaunietes – Ainārs Čukste; U-14 jaunieši – Nikolajs Mazurs; U-14 jaunietes – Mudīte Zandere.

Līgumi ar valstsvienību treneriem tiks parakstīti tikai pēc LBS budžeta apstiprināšanas. Attiecībā uz sieviešu valstsvienības galveno treneri LBS valde nolēma turpināt pārrunas ar kandidātiem līdz LBS budžeta apstiprināšanai.

LBS informē, ka Ministru kabinets ir pieņēmis lēmumu par Jaunatnes basketbola metodiskā centra likvidāciju, kas līdz šim bija galvenais jaunatnes valstsvienību finansējuma nodrošinātājs. Šobrīd nav skaidrs kā tiks kompensēts valstsvienību finansiālais nodrošinājums nepieciešamajā apjomā. LBS budžeta (tajā skaitā valstsvienību programmas dalībai Eiropas čempionātos), sabalansēšana ir galvenais uzdevums līdz nākamajai LBS valdes sēdei.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu