"Ķeizarmežs" apēd "Barona" dublierus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola līgā vakar "Falco/Ķeizarmežs" viesos negaidīti pārliecinoši uzvarēja Baltijas līgas kluba "Barons/LMT" dublieru komandu "LU/Barons/Rīdzene" un pakāpās uz ceturto vietu turnīra tabulā.

Spēlē, kas notika drīz pēc "Barona" un "Žalgira" spēkošanās turpat "Arēnā Rīga", ievērojami labāk sagatavojušies bija viesi, kas izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 69:45.

Ar trīs uzvarām piecās spēlēs "Falco" tagad ir ceturtie aiz LBL vadošā trijnieka - Liepājas, Gulbenes un Cēsīm.

Uzvarētāju rindās Kalvis Sprūde izcēlās ar 14 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām, 13 punktus uzvarai pievienoja Arnis Aizpurs, bet 11 - Ģirts Spēlmanis.

Zaudētājiem Oskara Rusmaņa kontā desmit punkti, bet Uģis Bērs guva deviņus punktus un izcīnīja 16 bumbas zem groziem.

"Barona" dublieri kopvērtējumā šobrīd ir noslīdējuši uz astoto vietu.

Vienīgās komandas, kas turpina cīnīties bez zaudējumiem, ir "Liepājas lauvas" (piecas uzvaras) un Gulbenes "Bumerangs/ASK" (četras uzvaras), bet trešo vietu LBL pagaidām ieņem "Cēsis/Remarks", kam ir četras uzvaras un viens zaudējums.

Vakar cēsnieki savās mājās ar 105:69 sagrāva "Jūrmalas sportu/Fēniksu", bet "Roja" izbraukumā ar 89:60 guva virsroku pār turnīra pastarīšiem "RNS-D/Līvāni".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu