BK "Ventspils" atbrīvo Česteru Meisonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ove Maidla

Latvijas basketbola klubs "Ventspils'' pārtraucis sadarbību ar amerikāņu saspēles vadītāju Česteru Meisonu, vēsta vienības mājas lapa.

Meisons "Ventspils'' komandai pievienojās pirms 2010./2011. sezonas sākuma. Klubs informē, ka spēlētājs nespēja pilnvērtīgi iekļauties komandas modelī, līdz ar to nesniedzot gaidīto sniegumu un rezultātu.

Viņš nav devies līdzi komandai uz Vāciju, kur otrdien BK ''Ventspils'' aizvadīs piekto spēli FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā pret "Deutsche Bank Skyliners" komandu.

Meisons Ventspils vienības rindās aizvadīja piecas Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēles, kurās vidēji guva 12,8 punktus, atdeva 4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 5,8 atlēkušās bumbas.

Savukārt vienpadsmit ''Mastercard'' Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēlēs viņš vidēji guva 7,1 punktu, atdeva 2,4 rezultatīvas piespēles un savāca 4,3 atlēkušās bumbas.

Aizvadītajās četrās FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēles saspēles vadītājs guva 9 punktus, izpildīja 1,3 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,3 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu