Hamiltons ātrākais Beļģijas "Grand Prix" kvalifikācijā (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta 13.posma - Beļģijas "Grand Prix" izcīņas - kvalifikācijā sestdien uzvaru izcīnīja "McLaren-Mercedes" britu braucējs un pašreizējais čempionāta līderis Lūiss Hamiltons.

Labākajā mēģinājumā Hamiltons apli veica minūtē un 47,338 sekundēs, par 0,340 sekundēm apsteidzot brazīlieti Felipi Masu no "Ferrari" komandas, kas svētdienas sacīksti uzsāks no otrās starta vietas.

Kvalifikācijā trešo vietu ieņēma Hamiltona komandas biedrs soms Heiki Kovalainens, kas no Hamiltona atpalika 0,477 sekundes.

Pašreizējais pasaules čempions soms Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas kvalifikācijā ierindojās ceturtajā vietā, bet piekto vietu ieņēma "BMW-Sauber" vācu pilots Niks Heidfelds. No sestās starta vietas sacīksti uzsāks divkārtējais pasaules čempions spānis Fernando Alonso no "Renault" vienības.

Sacīkste svētdien sāksies plkst.15.00 pēc Latvijas laika.

Čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu patlaban ieņem Hamiltons, kuram ir 70 punkti. Par sešiem punktiem no viņa atpaliek Masa, bet trešajā vietā ar 57 punktiem ir Raikonens.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu