Orientēšanās kausa noslēgums Allažos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Rīgas rajona Allažu pagastā risināsies "Latvijas gāzes" kausa izcīņas orientēšanās sportā pēdējās sezonas sacensības. Šis būs Latvijas kausa 2007. gada noslēdzošais posms, un dalībniekiem tas sniedz pēdējo iespēju vēl ko mainīt attiecībā uz vietu secību kopvērtējumā.

"Latvijas gāzes" kausa izcīņa notiks pilnīgi jaunā kartē, mazo Kangaru karjera apkārtnē. Marķējums uz sacensību centru meklējams no Garkalnes-Mālpils šosejas, aptuveni vienu km aiz Plānupes. Dalībnieku ierašanās plānota no pulksten 11.30 līdz 12.30, starts – 13.30.

Pieteikšanās tikai līdz 9. oktobrim biedrības "A2" mājas lapā "www.ba2.lv". Turpat meklējams arī pilns sacensību nolikums.

Taču vēl pirms Latvijas kausa izšķirošajām sacensībām ikvienam ir iespēja jau 13. oktobrī iesildīties OK "Ogre" rīkotajās Kārļa Griezīša piemiņas sacensībās Tomē. Nolikums un pieteikšanās - "http://okogre.ogreland.lv".

Arī pēc Latvijas kausa izcīņas orientēšanās sezona vēl nebūs galā. Jau 20. oktobrī Jaunciemā notiks Latvijas nakts orientēšanās čempionāts. Tajā pašā dienā Lilastē risināsies Rīgas rajona atklātās sezonas noslēguma sacensības, ko rīko OK "Kāpa" (www.kapaok.lv), bet pie Zebrus ezera notiks Saldus rajona atklātais čempionāts (www.garants.lv/oksaldus/index.htm).

Aizraujoša sacīkste īpaši šim notikumam gatavotā kartē solās būt arī 21. oktobrī Talsu pusē. Visus laipni gaidīs "Talsu pauguraines kauss", kas vienlaikus būs arī rajona čempionāts. Nolikums un pieteikšanās OK "Ziemeļkurzeme" mājas lapā "http://okzk.talsubjc.lv/".

Uz tikšanos mežā, arī lietū, sniegā, rudenī!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu