Valensijas "Grand Prix" treniņbraucienos ātrākais - Raikonens (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta 12.posma, Eiropas "Grand Prix" izcīņas, kas norisinās jaunajā Valensijas ielu trasē, brīvajos treniņbraucienos piektdien ātrāko apļa laiku uzrādīja "Ferrari" komandu pārstāvošais pašreizējais pasaules čempions Kimi Raikonens.

28 gadus vecais soms apli veica minūtē un 39,477 sekundēs, apsteidzot divkārtējo pasaules čempionu Fernando Alonso no Spānijas.

Trešo labāko apļa laiku uzrādīja brits Džensons Batons, kurš apsteidza otru "Ferrari" pilotu Felipi Masu. Vēl čempionāta līderis Lūiss Hamiltons no "McLaren-Mercedes" komandas uzrādīja piekto labāko apļa laiku, bet viņam sekoja komandas biedrs Heiki Kovalainens.

Deviņi labākie apļa laiki tika uzrādīti otrās treniņbraucienu sesijas pēdējās minūtēs, bet pirmajā sesijā uzvaru izcīnīja vācietis Sebastjans Fetels no "Toro Rosso" komandas.

Čempionāta kopvērtējumā pirmajā vietā pašlaik ar 62 punktiem atrodas Hamiltons, bet viņam ar 57 punktiem seko Raikonens. Trešajā vietā ar 54 punktiem atrodas Masa.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu