Gulbenes futbolisti kļūst par Ziemeļaustrumu līgas čempioniem (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar Gulbenes komandas uzvaru beidzies Ziemeļaustrumu futbola līgas čempionāts. FB "Gulbene/Rubate" futbolisti izbraukumā ar 3:1 uzvarēja Balvu SC.

Balvu komanda, papildināta ar futbolistiem no Rēzeknes, Ludzas un Rīgas, bija nopietna pretiniece.

Pirmās spēles minūtes pagāja mierīgi, līdz gulbenieši ieguva tiesības uz stūra sitienu. To ar precīzu sitienu ar galvu noslēdza Artis Timenieks, un rezultāts kļuva 1:0. Tomēr pēc 8 minūtēm labākais no Balvu rēzekniešiem (8 vārti 3 spēlēs) izlīdzināja rezultātu. Pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā spēlē un beidzās 1:1.

Otrajā puslaikā Balvu futbolisti sāka spēlēt rupjāk un tiesnesis viņiem kopumā parādīja septiņas dzeltenās un divas sarkanās kartītes. Mums brīdināts tika Valentīns Surovs. Otrā puslaika pirmo pusi aktīvāk spēlēja saimnieki, bet otrā puslaika otro daļu, veicot spēlētāju maiņas - gulbenieši. Bija vairākas labas izdevības (vislabākā A.Timeniekam), bet vārti netika gūti.

Pamatlaiks beidzās 1:1. Komandas spēli turpināja papildlaikā. Jau trešajā tā minūtē viens balveniešu futbolists nopelnīja otro dzelteno kartīti, kura pārvērtās sarkanajā, un saimnieki palika mazākumā. Pēc pāris minūtēm Balvu komandas vārtsargs neatļauti savā soda laukumā kavēja Gati Zelču un tiesnesis piešķīra 11 metru soda sitienu. To eleganti realizēja Renārs Šķenders, un rezultāts kļuva 2:1.

Otro dzelteno nopelnīja vēl viens balvenietis, un atkal noraidījums. R.Šķenders ar skaistu sitienu panāca rezultātu 3:1. Spēles izskaņā lieliska izdevība bija Gatim Rikveilim, bet tā palika neizmantota. Šī uzvara dod tiesības FB "Gulbene/Rubate" komandai piedalīties Latvijas 2.līgas finālposmā.

Komandā spēlēja A.Timenieks, V.Surovs, G.Zelčs, R.Šķenders, G.Rikveilis, Dairis Liepiņš, Dainis Tašiņš, Valērijs Sircovs, Arnis Ivanovs, Sergejs Kauliņš, Rolands Ozoliņš, Ilvars Glāznieks, Einārs Zaķis, Māris Bērziņš, Mārcis Graudiņš, Viesturs Laurs, Agnis Ļisicins un Aivars Začs.

Patīkami, ka Balvos bija liels skaits gulbeniešu, kuri aktīvi atbalstīja savu komandu. Paldies viņiem! Spēlē par 3.vietu Madonas FK "Kvarcs" ar 4:1 uzvarēja FK "Aizkraukle".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu