Lipmans: Sprukts ir nepateicīgs sprukstiņš. Ko var gribēt no cilvēka bez izglītības?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» asu kritiku veltījis pieredzējušajam centra uzbrucējam Jānim Spruktam.

Šajā pavasarī vairāki izlases spēlētāji, tajā skaitā arī Sprukts, kritizēja LHF un Lipmanu, kas nepildot saistības un nespējot sakārtot hokeja sistēmu Latvijā.

«Kaspars Daugaviņš par saviem izteikumiem man jau vairākkārt ir atvainojies. Viņš par tiem bomžiem esot teicis ar humoru. Runājot par Spruktu - ko var gribēt no cilvēka bez izglītības. Lasa savas pretenzijas no papīriņa. Ne jau viņš pats tās sarakstīja. Tas, visticamākais, ir kāda pasūtījums,» stāstīja LHF prezidents.

«Jāni jau savā ziņā var saprast. Aizvainots cilvēks. Sprukts ir sliktā formā, izlasē viņu neņem. Sprukts spēlē vienkārši drausmīgi. Slovākijas kluba treneris bija sašutis,» atzina Lipmans.

Tāpat Lipmans uzskata, ka Sprukts ļoti slikti nospēlējis pagājušajā pasaules čempionātā Prāgā, kur Latvija gandrīz izlidoja no elites. «Sprukts spēlēja drausmīgi, ar slidu iemeta ripu savos vārtos, spēlē pret Vāciju dabūja noraidījumu 5+20. Kauns atcerēties. Sprukts ir nepateicīgs sprukstiņš, kas tikai citus kritizēt māk, bet pats uz sevi kritiski paskatīties nespēj.»

34 gadus vecais Sprukts Latvijas izlasi pārstāvējis sešos pasaules čempionātos. Šogad latvietis spēlēja Slovākijas čempionāta komandā «MHC Martin», 12 mačos izceļoties ar 3+3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu