Savickis: Šupleram mūs ir jāpārliecina (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts.

Turpmākās nedēļas laikā treneru nomaiņa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo'' netiek plānota laikrakstam "Diena" sacījis SIA "Itera Latvija" prezidents un AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

"Vēlamies no trenera dzirdēt, kā viņš redz komandas nākotnes attīstības vīziju," ''''Dienai'''' sacījis Savickis. Runājot par iespējamo treneru nomaiņu Savickis teica. "Domājam arī šajā virzienā, bet pagaidām vēlamies uzklausīt Šupleru''''.

Savickim jau pirmdien notikusi pirmā saruna ar Rīgas "Dinamo'''' galveno treneri Jūliusu Šupleru. ''''Niansēs negribu iedziļināties, jo tas aizņems daudz laika. Galvenais jautājums, uz kuru gribam dzirdēt atbildi, - kā viņš redz situāciju no pašreizējās situācijas. Viņam mūs ir jāpārliecina, ka rezultāti uzlabosies,'''' skaidroja Savickis.

Kluba vadības un Šuplera sarunas turpināsies šīs nedēļas laikā. Kā zināms, līdz 11. novembrim KHL ir pārtraukums, bet Rīgas "Dinamo'''' nākamo maču aizvadīs 12. novembrī, kad viesos tiksies ar čempionvienību Kazaņas "Ak Bars''''.

''''No Šuplera prasīs, kāpēc viens vai otrs spēlētājs nerāda to sniegumu, kāds no viņa gaidīts, kāpēc viņš neattaisno cerības un kas būtu darāms, lai situāciju uzlabotu,'''' laikrakstam "Diena'''' teica "Dinamo Rīga'''' padomes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" šobrīd ar izcīnītu 21 punktu 21 spēlē patlaban ieņem 11. pozīciju.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu