Biedriņa "Warriors'' viesos zaudē "Suns'' vienībai (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors'' vienība, kas Fīniksā ar rezultātu 101:123 atzina vietējās "Suns'' komandas pārākumu.

Latvijas centra spēlētājs laukumā devās starta pieciniekā, nospēlējot 20 minūtes un 41 sekundi (20:41), kuru laikā guva 8 punktus (2 p. 4/4), izcīnīja 10 atlēkušās bumbas zem groziem, atdeva 4 rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, kā arī nopelnīja 4 personiskās piezīmes.

"Warriors'''' labā par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Monta Eliss, kurš guva 19 punktus, bet Kelena Azabukī guva 17 punktus. Savukārt uzvarētāju sastāvā Leandro Barbosa 24 punktus, bet saspēles vadītājs Stīvs Nešs guva 18 punktus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles partneriem.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors'''' ar divās spēlēs piedzīvotiem diviem zaudējumiem atrodas priekšpēdējā - 14. vietā, bet "Suns'''' ar pretēju bilanci ir 2. pozīcijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu