Tīruma piedzīvo kritienu; Latvijas komanda stafetē nestartē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kamaniņbraucēja Elīza Tīruma sestdien Pasaules kausa (PK) otrajā posmā Leikplesidā (ASV) piedzīvoja kritienu pirmajā braucienā sievietēm, un Latvijas komanda stafetē nestartēja.

"Elīzai, līdzīgi kā Kristapam Mauriņam šī ir jauna trase un piedzīvotās neveiksmes norakstāmas uz pieredzes trūkumu," skaidro LKSF prezidents Atis Strenga. "Jau treniņu laikā Elīza un Kristaps piedzīvoja kritienus. Nevar teikt, ka šis posms bijis pavisam slikts. Kristapam trases rekords startā. Tas nav slikts rādītājs. Ir redzams, ka vasarā strādāts pareizā virzienā. Tagad ir laiks gūt visa veida pieredzi, lai nākotnē virzītos uz priekšu. Līdz nākamai olimpiādei vēl četri gadi.

Par līderi pēc pirmā brauciena izvirzījās vāciete Natālija Geizenbergere, kura kļuva par posma uzvarētāju par 0,499 sekundēm apsteidzot Erinu Hamlinu no ASV un par 0,649 sekundēm - savu tautieti Tatjanu Hifneri.

Komandu stafetē startēja septiņas komandas. Vācija par 0,66 sekundēm bija ātrāka nekā Itālija un par 0,752 sekundēm nekā ASV, kas ieņēma trešo vietu..

Jau ziņots, ka piektdien Andra un Jura Šicu divnieks PK posmā ierindojās ceturtajā vietā, bet vīriešiem Inārs Kivlenieks ieņēma 20. vietu un Kristaps Mauriņš - 21. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu