Šlēgelmilhs turpinās piedalīties "Formula Masters" sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sutton Images

Latvijas sportists Haralds Šlēgelmilhs turpinās piedalīties "Formula Masters" čempionātā, jo ir atradis sponsorus, ziņo sporta kompleksa "333" preses dienests.

Sakarā ar to, ka šīs sezonas ievērojamam budžetam bija grūti atrast sponsorus, pēc Eštorilas posma bija jautājums, vai vispār Šlēgelmilhs varēs turpināt startēt sacensībās, kurās dotajā mirklī kopvērtējumā atradās trešajā vietā.

Liels paldies esot jāsaka Itālijas autosporta federācijas vadībai, kas, rūpējoties par savas valsts "Trident racing" komandu, nāca klajā ar ideju noslēgt ar Haraldu jaunu līgumu uz atlikušajiem četriem posmiem, iemaksājot pirmo maksājumu 80 000 eiro, turklāt no autosporta federācijas prezidenta vietnieka paziņas bankā "Trident racing" komanda saņemtu kredītu priekš atlikušajiem posmiem. Savukārt Haralds iegūtu pāris mēnešus tālākajiem sponsoru meklējumiem.

Runājot par sponsoriem, pirmo maksājumu bija apsolījis arābu naftas tirgotājs, taču tikai augusta vidū, un vajadzēja atrast, no kā var šo summu aizņemties.

Vakar Haralds Milānā parakstīja jaunu līgumu, un šodien no rīta viņš ieradās Anglijā, kur paredzēta viesošanās "Honda F1 team" mītnē, bet rīt viņam pazīstamā trasē jau notiks treniņi un kvalifikācija.

"Formula Masters" čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem Šlēgelmilham ir 29 punkti, kas ļauj ieņemt trešo pozīciju. Kopvērtējuma līderim Krisam van der Driftam ir 47 punkti, bet otrajā vietā esošajam Mihaēlam Amermulleram - 37 punkti.

"Iepriekšējās sacīkstes notika man nezināmās trasēs - nebiju nekad braucis ne Valensijā, ne Po, ne Eštorilā, bet Brno startēju pirms vairākiem gadiem ar maz informācijas atstājušo F-BMW automašīnu. Toties man ir daudz informācijas par atlikušajām trasēm Brendsheču (Lielbritānija), Ošerslēbeni (Vācija), Imolu un Moncu (abas - Itālija). Tas sola daudz ātrāku un pareizāku mašīnas regulējumu atrašanu, kam vajadzētu pozitīvi atsaukties uz rezultātu," sezonas turpinājumā ar optimismu raugās Šlēgelmilhs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu