Latvijas Drifta sēriju posms Biķernieku kartodromā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26. jūlijā notiks sacensības, kurā par goda pjedestālu un kopvērtējuma punktiem cīnīsies Latvijas sportisti līdz šim neierastā vietā – pirmo reizi Latvijas Drifta sērijās – Biķernieku kartodroma trasē.

Trases konfigurācija izveidota gana interesanta un sarežģīta – tajā ir četri līkumi un ļoti liels ieejas ātrums pirmajā no tiem.

Pēc Latvijas Drifta sēriju trešā posma, kas notika Lietuvā, Kēdaiņu lidlaukā, sacensību kopvērtējuma punktu līderis ar 69 punktiem atkal ir Ervins Žuks ar savu zilo BMW M3.

Otrās vietas īpašnieks šobrīd ir Jānis Lamberts ar 58 punktiem, trešais - Gatis Bisenieks, kas skatītājus līdz šim priecēja ar 5. sērijas BMW ar automātisko ātrumkārbu – Gatim kopā 52 punkti. Viņš ir iegādājies jaunu auto un pārsēdies pie Nissan sx200 S13 stūres, un tas sola ne mazums pārsteigumu gan dalībniekiem, gan skatītājiem.

Sacensību sākums ir pulksten 17:00, skatītājiem ieeja no 16:30. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, to cena – 5 LVL.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu