"Ventspils" izcīna uzvaru pār "Himik" basketbolistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

"Ventspils" basketbolisti Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas grupu turnīra pirmajā mačā otrdien pretinieku laukumā ar 82:71 pārspēja Južnijas "Himik" no Ukrainas. Uzvarētājiem Rašads Andersons guva 27 punktus.

Mačs sākās līdzīgā cīņā, taču nedaudz priekšā turējās "Ventspils" basketbolisti, kuru rindās ar precīziem metieniem izcēlās Rašads Andersons (10 no komandas pirmajiem 19 punktiem). Turpinājumā rezultativitāte samazinājās un pārtraukumā ar +3 devās "Himik" komanda (37:34).

Savukārt trešās ceturtdaļas otro pusi labi aizvadīja viesi, pirmo reizi iegūstot 10 punktu pārsvaru (57:47), kas vēlāk izrādījās izšķirošais, jo noslēdzošajās desmit minūtēs mājinieki nespēja mainīt spēles gaitu.

"Ventspils" - Južnijas "Himik" 82:71 (19:14, 15:23, 28:17, 20:17)

Uzvarētājiem Andersons guva 27 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas, bet Sauļus Kuzminsks pievienoja 15 punktus un 10 bumbas zem groziem. Tikmēr "Himik" rindās ar 13 punktiem izcēlās Kērtiss Miledžs.

Vēl šodien B apakšgrupā Frankfurtes "Deutsche Bank Skyliners" (Vācija) tiekas ar Haifas "Maccabi" (Izraēla).

Nākamo spēli ''Ventspils'' aizvadīs 24. novembrī, kad savā laukumā uzņems "Deutsche Bank Skyliners".

Kā ziņots, BK ''Ventspils'' neapmierinošā snieguma dēļ šonedēļ šķīrās no serbu centra spēlētāja Vladimira Štimaca.

Pēdējās kārtas spēles Eiropas Izaicinājuma kausa grupu turnīrā paredzētas 21. decembrī. Divas labākās komandas no katras grupas kvalificēsies turnīra otrajai kārtai.

BK ''Ventspils'' mērķis Eiropas Izaicinājuma kausā ir iekļūt starp spēcīgākajām 16 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu