Jeremejevs, Semjonovs un Aņisins - nedēļas labākie KHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Astanas "Baris" kluba vārtsargs Vitālijs Jeremejevs, Maskavas apgabala "Atlant" aizsargs Maksims Semjonovs un Čehovas "Vitjaz" uzbrucējs Mihails Aņisins nosaukti par pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

Jeremejevs pagājušajā nedēļā piedalījās divās spēlēs, abos mačos palīdzot "Baris" komandai svinēt uzvaru. Vidēji spēlē viņš savos vārtos ielaida vienu ripu, atvairot 96% sāncenšu raidījumu pa vārtiem.

Par labāko aizsargu atzītais Semjonovs aizvadīja divas spēles, gūstot vienus vārtus (uzvaru nesošos), atdodot trīs rezultatīvas piespēles partneriem, bet viņa lietderības koeficients bija +3.

Tikmēr Aņisins trijos mačos izcēlās ar četriem vārtu guvumiem, kas bija nedēļas labākais rādītājs starp visiem KHL spēlētājiem. Viņš veica 16 metienus pa vārtiem, visvairāk apdraudot sāncenšu sargātos vārtus.

Labākā jaunā spēlētāja godu izpelnījās Magņitogorskas "Metallurg" uzbrucējs Jaroslavs Kosovs. Viņš trīs spēlēs guva vienus vārtus un izpildīja divas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu