''Ozolnieki-MONARCH'' zaudē pirmo punktu LAČ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lhf.lv

Pagājušās nedēļas nogalē tika aizvadītas četras Latvijas hokeja virslīgas regulārā čempionāta spēles.

''DHK Latgale'' sestdien viesojās ''inbox.lv'' hallē, lai sacenstos ar pārliecinošiem turnīra līderiem ''Ozolnieki-MONARCH''. Pēdējās Latgales spēles liecina, ka komanda sāk uzņemt apgriezienus.

Spēles rezultātu jau trešajā minūtē atklāja Aleksandrs Kerčs, 1:0 viesu labā. Rezultātu 15. minūtē izlīdzināja Sergejs Durdins, 1:1. Spēles pamatlaikā rezultāts nemainījās, un kārta pienāca pēcspēles metieniem.

Meistarīgāki un veiksmīgāki šajā spēles elementā izrādījās mājinieki - precīzs bija Aigars Cipruss. 2:1 un "Ozolniekiem" pirmais zaudētais punkts sezonā.

Paralēli otrā sestdienas spēle notika Vidzemes ledus hallē, kur vietējā HK ''Ogre'' uzņēma ''Zemgali/JLSS''. Jelgavnieki diezgan pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja turnīra pastarīšus HK ''Ogre''.

Vārtus viesu labā guva Aigars Mironovičs, Jānis Zariņš, Andis Āboliņš un Aldis Āboliņš. Ar šo uzvaru Jelgavas komanda pārtrauca savu trīs zaudējumu sēriju.

''Gribējās, lai šodien puiši nospēlētu visas 60 minūtes ar augstu koncentrēšanos, bez kritumiem, kas, manuprāt, arī izdevās. Pēc neveiksmīgās iepriekšējās spēles komandai bija vairākas sapulces, pārrunāju ar spēlētājiem viņu uzdevumus laukumā, jo mēs esam vēl jauna komanda un lielākajai daļai spēlētāju vēl nav nojausmas, kas ir profesionāls hokejists. Mums vēl ir daudz, pie kā strādāt,'' tā pēc spēles ''Zemgale'' galvenais treneris Ronalds Ozoliņš.

Jau otro nedēļas nogali savā starpā sacentās HS ''Rīga'' abas virslīgas komandas, LSPA pret ''Prizmu''. Šoreiz spēle notika Akadēmijas ledus hallē. "Prizmas" hokejisti bija kaujinieciski noskaņoti revanšēties LSPA par iepriekšējiem diviem zaudējumiem.

Spēle prizmiešiem izvērtās cerīgāk nekā iepriekšējā, kad tika zaudēts ar 1:7. Jau otrajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Niks Apsītis, tomēr studenti perioda vidū spēja izlīdzināt rezultātu, kad vairākumu realizēja Edgars Kamoliņš, 1:1. Otrajā spēles nogrieznī LSPA hokejisti spēja gūt vēl divus vārtus, kad precīzi bija Ivans Dmitrijevs un Maksims Firsovs.

Trešajā periodā ''Prizma'' spēja atbildēt vienīgi ar Oskara Spriča vārtu guvumu, kad vārtsargs Raivis Turks tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, - 2:3.

Vienīgajā svētdienas spēlē ''SMScredit.lv'' inbox.lv ledus hallē uzņēma ''Liepājas metalurgu 2''. Pagājušajā nedēļā abas komandas tikās Liepājā, kad ar rezultātu 5:3 pārāki bija ''SMScredit.lv''.

Mājinieku sastāvā aizsargu rindās bija būtiski zaudējumi: traumu guva Modris Oļļa (lauzta roka) un diskvalificēts uz piecām spēlēm par nesportisku rīcību pēc spēles ar "Latgali" Andrejs Lavrenovs. Jau 14. sekundē liepājnieks Māris Diļevka pārspēja Edvīnu Silavnieku. Perioda vidū rezultātu izlīdzināja Maksims Feoktistovs - 1:1.

Otrajā trešdaļā liepājnieki guva vēl trīs vārtus, kad atzīmējās Eduards Ivanovs, Egils Kalns un Kārlis Ozoliņš. "SMScredit.lv" komandai pat nepalīdzēja vārtsarga maiņa, Silavnieka vietā vārtos stājās Kristaps Stiģis. Spēles beigu sirēnai atskanot, tablo vēstīja 3:6 viesu labā.

Nākamā virslīgas spēle ir paredzēta pirmdien, 15. novembrī, Ozo ledus hallē pl. 19:30, kad "Ozolnieki" pirmo reizi sezonā sacentīsies ar ''Zemgali/JLSS''.

17. novembrī Liepāja izbraukumā spēlēs ar Elektrēnu ''Energija-Orakulas'', HK ''Ogre'' uzņems HS ''Rīga/Prizma''.

Sestdien, 20. novembrī, Piņķos ''SMScredit.lv'' pret HS ''Rīga/LSPA'', "Latgale" šoreiz savās mājās uzņems monarhus. Svētdien ''SMScredit.lv'' uzņems viesus no Jelgavas un Lietuvā viesosies HS ''Rīga/Prizma''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu