Rīgas "Dinamo" meklēs pastiprinājumu sastāvā (49)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'', lai uzlabotu sniegumu sezonas turpinājumā, meklēs pastiprinājumu sastāva, vēsta vienības mājas lapa.

''Dinamo'' ģenerālmenedžerim Normundam Sējējam kopā ar galveno treneri Jūliusu Šupleru akcionāru pilnsapulcē tika dots uzdevums sagatavot un iesniegt akcionāriem priekšlikumus par vienības snieguma uzlabošanu un sastāva pastiprināšanu ar jauniem spēlētājiem. 

Šāds lēmums pieņemts tādēļ, ka ne visi Rīgas ''Dinamo'' komandas hokejisti attaisnojuši uz viņiem liktās cerības.

A/s ''Dinamo Rīga'' pozitīvi vērtējusi sniegumu sezonas sākumā, bet neapmierinoši novērtēts sniegums pirmā etapa pēdējās spēlēs, kad tika piedzīvoti vairāki nepatīkami zaudējumi.

Tāpat saņemts līdzšinējā priekšsēdētāja Gunta Ulmaņa iesniegums par to, ka sakarā ar ievēlēšanu Latvijas Republikas 10. Saeimā viņam ir jāatstāj ieņemamais amats a/s ''Dinamo Rīga''.

Par jauno padomes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis.

Viņš ierosinājis veikt izmaiņas arī a/s ''Dinamo Rīga'' valdes sastāvā, un ar akcionāru kopsapulces dalībnieku lēmumu par a/s ''Dinamo Rīga'' valdes priekšsēdētāju tika apstiprināts līdzšinējais padomes loceklis Aigars Kalvītis.

KHL regulārā sezona atsāksies 17. novembrī. Pirmo spēli pēc pārtraukuma šajā dienā aizvadīs arī Rīgas ''Dinamo'', kas Ufā tiksies ar spēcīgo ''Salavat Julajev''.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu