Bārtuļa pārstāvētā «Baris» piedzīvo jau sesto zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Jau sesto zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta cīņās sestdien piedzīvojusi latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Kazahstānas vienība Astanas «Baris», kas savā laukumā ar 4:5 (1:0, 1:2, 2:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Vladivostokas «Admiral», kurā par aizsargu treneri strādā Latvijas speciālists Andrejs Maticins.

Lai gan pirmajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti, kad «Baris» komandu vadībā izvirzīja Naidžels Douss, turpmāko divu periodu laikā abu vienību hokejisti guva vēl septiņus vārtus, taču pagarinājumā uzvaru «Admiral» klubam nodrošināja Artjoma Zemčenoka precīzais raidījums tā trešajā minūtē.

Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 35 sekundes, otrajā trešdaļā izpelnoties divu minūšu noraidījumu par pretinieka turēšanu ar rokām. Tāpat latvietis šajā cīņā pamanījās trīs reizes bloķēt sāncenšu metienus.

Kā zināms, šobrīd «Baris» komandai nevar palīdzēt tās galvenais treneris Andrejs Nazarovs, kurš par nekorektu rīcību izpelnījies četru maču diskvalifikāciju.

«Baris» hokejisti piedzīvojuši jau sešus zaudējumus pēc kārtas, bet pie pēdējā panākuma Astanas klubs tika 12.novembrī.

Austrumu konferences kopvērtējumā «Baris» ar 50 punktiem 33 spēlēs ieņem piekto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no nestabili spēlējošās Ufas «Salavat Julajev», ko pārstāv Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda. Tikmēr «Admiral» ar 36 punktiem 31 mačā ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu