Nosaukts Latvijas florbola izlases sastāvs dalībai PČ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris Īro Parviainens svētdien paziņoja tos 20 spēlētājus, kas decembra sākumā piedalīsies pasaules čempionātā, vēsta Latvijas Florbola savienība (LFS).

Izlases sastāvā iekļauti seši Rīgas RTU/"Inspecta" un pieci Cēsu "Lekrings" florbolisti. Četri izlases dalībnieki šosezon spēlē ārzemju klubos, bet pa vienam spēlētājam pārstāv Kocēnu "Rubeni", "Talsi/Triobet", "Lielvārdi", Liepājas "Kuršus" un Stalbes "Pārgauja".

Kā ziņots, piektdien un sestdien izlase aizvadīja divas savstarpējas treniņnspēles. Pirmajā mačā pirmais sastāvs bija pārāks ar rezultātu 11:6, bet otrajā ar rezultātu 10:4.

Vārtsargu līnijā izlase balstīsies uz pieredzējušajiem Andi Blindu un Gunti Bundzenieku, bet vajadzības gadījumā palīdzēt varēs arī Valērijs Bodnieks, kurš jau būs Somijā, jo spēlē vietējā čempionātā.

Aizsardzības līnijā kā pēdējais no pamatsastāva izslēgts Remārs Vikārnis, tomēr izlasē palicis pieredzējušais Dailis Skudrītis un jaunais Jānis Rajeckis, kuri sevi no labākās puses parādīja tieši pēdējos mačos. Pēc ilgāka pārtraukuma izlases sastāvā iekļuvis arī Gints Siliņš.

Savukārt uzbrukumā kā pēdējais no sastāva izslēgts Pēteris Freimanis. Kā ziņots, pirmo reizi uz pasaules čempionātu dosies Mihails Kostusevs, Artis Savins un Aleksandrs Abramovs, bet pārējie jau piedalījušies vairākos pasaules čempionātos.

Kā ziņots, pasaules čempionāts no 4. līdz 11.decembrim risināsies Somijas pilsētās Helsinkos un Vantā.

Šis būs pirmais pasaules čempionāts, kas tiks aizvadīts pēc jaunas izspēles kārtības - A divīzijā startēs 16 izlases, pa četrām katrā grupā. Latvijas izlase spēlēs kopā ar Šveici, Poliju un Singapūru.

Latvijas vīriešu florbola izlases sastāvs dalībai pasaules čempionātā:

vārtsargi - Guntis Bundzenieks, Andis Blinds;

aizsargi - Ivo Preiss, Oskars Fīrmanis, Andris Malkavs, Aigars Belasovs, Dailis Skudrītis, Gints Siliņš, Jānis Rajeckis;

uzbrucēji - Ainārs Juškēvičs, Mārtiņš Rajeckis, Atis Blinds, Mihails Kostusevs, Ingus Laiviņš, Artis Savins, Kristiāns Lisovskis, Artis Raitums, Jānis Jansons, Aleksandrs Abramovs, Ivars Jēkabsons.

rezervisti - Valērijs Bodnieks (vārtsargs), Remārs Vikārnis (aizsargs), Pēteris Freimanis un Toms Rīsmanis (abi uzbrucēji).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu