Lēvs: Mums ir uzvarētāju mentalitāte (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pēc iekļūšanas Eiropas futbola čempionāta finālturnīra finālā Vācijas valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs atzinis, ka viņa vadītajai izlasei ir uzvarētāju mentalitāte.

Pusfināla spēlē Vācija tikai mača izskaņā, pateicoties aizsarga Filipa Lāma precīzajam raidījumam, ar 3:2 pieveica Turciju, iekļūstot finālā, kurā tiksies ar Spānijas un Krievijas pusfināla spēles uzvarētāju. Finālspēle norisināsies 29. jūnijā Vīnē.

"Mums ir uzvarētāju mentalitāte, un gribam izcīnīt titulu," uefa.com mājaslapā citēts Lēvs. "Jau rīt [šodien] sāksim gatavoties finālam. Mums vēl daudz kas jāuzlabo savā spēlē."

"Šajā turnīrā mums ir bijušas vairākas lieliskas spēles, viens vai divi mači nav īsti izdevušies, tomēr esam iekļuvuši finālā. Ja reiz esat tik tālu tikuši, saprotams, ka vēlamies uzvarēt. Ar šādu noskaņojumu sāksim finālspēli."

Runājot par Turciju, Lēvs atzina, ka pretinieki bija tehniski spēcīgi, tāpēc vācieši vairākos elementos nespēja pārņemt iniciatīvu. "Mēs jau bijām redzējuši, kā Turcija trīs reizes spēja uzvarēt, esot zaudētāja pozīcijā, tāpēc zinājām, kas mūs gaida. Līdz pēdējām minūtēm bijām uztraukušies, taču mums paveicās, ka guvām vārtus 90. minūtē."

Tomēr Lēvs piebilda, ka bijis diezgan pārliecināts, ka ceturto reizi turkiem neizdosies atspēlēties.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu