Francijas "Grand Prix" posma brīvajos treniņbraucienos ātrākais Masa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

F-1 pasaules čempionāta astotā posma - Francijas "Grand Prix" izcīņas - brīvajos treniņbraucienos piektdien ātrāko apļa laiku sasniedza "Ferrari" pilots Felipe Masa.

Brazīlietis, kurš pagājušajā sezonā Francijā startēja no pirmās pozīcijas, tomēr šeit vēl nav uzvarējis, rīta sesijā ātrāko apli veica vienā minūtē un 15,306 sekundēs.

Dienas otru labāko apļa laiku uzrādīja divkārtējais pasaules čempions "Renault" pilots Fernando Alonso, kurš pēcpusdienas sesijā bija ātrākais ar laiku viena minūte un 15,778 sekundes.

Trešais ātrākais bija pašreizējais čempions soms Kimi Raikonens, kuram otrajā sesijā izdevās uzrādīt laiku viena minūte un 15,999 sekundes. Savukārt čempionāta kopvērtējuma līderis un pagājušā posma - Kanādas "Grand Prix" izcīņas - uzvarētājs "BMW-Sauber" pilots Roberts Kubica sesijās ieņēma attiecīgo piekto un sesto vietu.

Čempionāta kopvērtējumā Kubicam šobrīd ir 42 punkti, bet viņiem ar 38 punktiem seko "McLaren-Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons, kurš šajā posmā izcietīs desmit starta vietu sodu par Kanādā izraisīto sadursmi ar Raikonenu, un Masa. Raikonens pašlaik atrodas ceturtajā vietā ar 34 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu