Alonso dod mājienu, ka pametīs "Renault" video (37)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Divkārtējais F-1 pasaules čempions spānis Fernando Alonso līdz sezonas beigām pieņems lēmumu, vai paliks "Renault" komandā arī nākamajā gadā.

"Renault" vienībā spānis brauca no 2002.gada līdz 2006.gadam, tad vienu sezonu pārstāvēja "McLaren-Mercedes", bet pēc nesaskaņām ar vadību un komandas biedru Lūisu Hamiltonu atgriezās "Renault" komandā 2008.gadā.

"Vēl nezinu, kurā komandā startēšu nākamsezon," pirmdien teica Alonso. "Līdz šim mums nav klājies viegli, un rezultāti ir sliktāki, nekā gaidījām."

"Vēl ir daudz, pie kā piestrādāt. Savu lēmumu par nākamo gadu pieņemšu līdz sezonas beigām, kad varēsim izanalizēt, cik ļoti esam progresējuši."

2005.gada un 2006.gada čempions Alonso ar "Renault" noslēdza līgumu uz diviem gadiem, tomēr tajā ir iekļauts punkts, ka abas puses pēc sezonas sadarbību var pārtraukt. Visticamāk, ja Alonso pametīs "Renault", viņš pievienosies vai nu "Ferrari", vai "BMW-Sauber" vienībai.

Pēc aizvadītajiem septiņiem F-1 pasaules čempionāta posmiem Alonso ar deviņiem punktiem atrodas devītajā vietā. Tikai trīs sacīkstēs viņš ir izcīnījis punktus un vēl ne reizi nav kāpis uz goda pjedestāla.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu