Hamiltons ātrākais Kanādas GP brīvajos treniņbraucienos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

F-1 pasaules čempionāta septītā posma - Kanādas "Grand Prix" izcīņas - brīvajos treniņbraucienos piektdien ātrakais bija "McLaren-Mercedes" britu pilots Lūiss Hamiltons.

Hamiltons, kurš pagājušajā gadā Kanāda izcīnīja savu pirmo "pole position", labāko apli otrajā sesijā veica vienā minūtē un 15,752 sekundēs. Otrs ātrākais bija "BMW-Sauber" poļu pilots Roberts Kubica (viena minūte un 16,023 sekundes), pārspējot pašreizējo pasaules čempionu somu Kimi Raikonenu (viena minūte un 16,093 sekundes).

F-1 čempionāta kopvērtējumā Hamiltonam ir 38 punkti, par trim mazāk ir Raikonenam, bet trešais ar 34 punktiem ir "Ferrari" pilots Felipe Masa. Konstruktoru kausa kopvērtējumā "Ferrari" ir 69 punkti, "McLaren-Mercedes" ir 53 punkti, bet "BMW Sauber" vienībai - 52 punkti.

Kanādas "Grand Prix" izcīņas kvalifikācijas braucieni norisināsies sestdien, 7.jūnijā, un tie sāksies plkst.20.00 pēc Latvijas laika, bet svētdien, 8.jūnijā, plkst.20.00 sāksies sacīkste.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu