Raikonens vēl nav izlēmis par savu F-1 pilota karjeru (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašreizējais F-1 pasaules čempions soms Kimi Raikonens nav pārliecināts par aktīvā pilota karjeras turpināšanu pēc 2009.gada sezonas beigām.

Preses konferencē pirms septītā F-1 pasaules čempionāta posma - Kanādas "Grand Prix" izcīņas - "Ferrari" pilots nenoliedza, ka varētu beigt karjeru.

"Pēdējos gados daudz runāts par manas karjeras beigām, tomēr vienmēr esmu teicis, ka līgums ar komandu man ilgst līdz nākamā gada beigām," teica 28 gadus vecais Raikonens.

"Es vēl neesmu izlēmis, ko darīšu turpmāk. Šā un nākamā gada laikā skatīšos, kas notiks. Taču es neapstāšos, ja jutīšu, ka sacīkstes man pietrūks."

Raikonens izteicās, ka sacensībās piedalīsies tik ilgi, kamēr pats to izbaudīs. "Kad pienāks diena, kad tas vairs nebūs jautri, tad es beigšu."

"Un tas var notikt nākamā gada beigās vai arī pēc četriem gadiem. Ir pārāk agri par to spriest."

Ja Raikoens patiešām beigtu karjeru, tad viņa vietu "Ferrari" komandā labprāt ieņemtu divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso. Vismaz Alonso jau iepriekš licis nojaust, ka gribētu kādreiz pievienoties itāļu vienībai, jo arī viņa līguma termiņš ar pašreizējo komandu "Renault" nav skaidrs.

F-1 čempionāta kopvērtējumā "McLaren-Mercedes" pilotam Lūisam Hamiltonam ir 38 punkti, par trim mazāk ir Raikonenam, bet trešais ar 34 punktiem ir "Ferrari" pilots Felipe Masa. Konstruktoru kausa kopvērtējumā "Ferrari" ir 69 punkti, "McLaren-Mercedes" ir 53 punkti, bet "BMW Sauber" vienībai - 52 punkti.

Kanādas "Grand Prix" izcīņa norisināsies šīs nedēļas nogalē. 7.jūnijā notiks kvalifikācijas braucieni, bet 8.jūnijā tiks aizvadīta sacīkste.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu