Anrī maina futbola krāsas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Francijas futbola valststvienības zvaigzne un ilggadējais Londonas kluba "Arsenal" līderis Tjerī Anrī pirmdien oficiāli uz četriem gadiem ir parakstījis līgumu ar populāro Spānijas provinces Katalonijas komandu "Barcelona".

Par 29 gadus vecā Anrī iegādi "Barcelona" bija gatava šķirties no 24 miljoniem eiro jeb 16,86 miljoniem latu. Pirmdien franču futbola šobrīd labākais uzbrucējs sekmīgi izturēja medicīnisko apskati, pēc kuras viņa ķermeņa stāvoklis saņēma novērtējumu "normāls".

"Arsenal" komandā Anrī galvenā trenera, francūža Arsēna Vegnera vadībā spēlēja kopš 1999. gada. Viņa kontā 254 spēles un 174 vārti!

"Barcelona" komandā Anrī spēlēs ar to pašu 14. numuru, kāds bija uz viņa krekla "Arsenal" klubā un ar kādu "Barcelonā" savulaik spēlēja leģendārais holandietis Johans Kruifs.

Foto: EPA/AFI

"Tjerī Anrī ir spēlētājs, kuru mēs vēlējāmies savā klubā jau daudzus gadus, un tagad viņš ir šeit," plašsaziņas līdzekļiem atzina "Barcelona" prezidents Hoans Laporta. "Kad treneris bija Johans Kruifs, viņš vēlējās parakstīt līgumu vēl ar pusaudzi Anrī. Kad 2003. gadā mani ievēlēja, es vēlējos parakstīt līgumu ar viņu. Mēs to gribējām arī pagājušajā gadā, tāpēc šodien ir ļoti patīkami viņu šeit redzēt."

"Viņš ir viens no labākajiem futbolistiem pasaulē. Anrī pieredze un uzticēšanās nāk "Barcelona" komandai īstajā laikā," uzskata Laporta.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu