Raikonens atvainojas Zutilam par izraisīto avāriju (33)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašreizējais F-1 pasaules čempions soms Kimi Raikonens no "Ferrari" komandas atvainojies vācietim Adrianam Zutilam par izraisīto avāriju svētdien notikušajā Monako "Grand Prix" izcīņā, kuras rezultātā "Force India" komandas pilots zaudēja iespēju finišēt ceturtajā vietā.

Pāris apļu pirms sacīkšu beigām Raikonens, kurš tobrīd atradās piektajā vietā aiz Zutila, slapjajā trasē zaudēja kontroli pār formulu, ietriecoties Zutila vadītajā formulā. Zutils sacīkstes vairs nevarēja turpināt, savukārt pats Raikonens finišēja devītajā vietā.

"Es ļoti atvainojos gan Zutilam, gan viņa komandai. Zinu, ka viņiem iespēja finišēt ceturtajā vietā būtu ļoti labs sasniegums. Viņam pozīcijas zaudēšana bija krietni smagāka nekā man, tomēr tās ir sacīkstes, kurās varēja notikt daudz neparedzēta. Nebija pārāk daudz vietas, lai izvairītos no sadursmes, turklāt nevarēju arī nobremzēt," pēc sacīkstēm pastāstīja Raikonens.

"Man pašam šīs nebija labākās sacīkstes, turklāt arī komanda pieļāva kļūdas. Tā gadās - centīšos braukt labāk nākamajā posmā Kanādā," teica Raikonens.

Jau ziņoja, ka Monako "Grand Prix" uzvaru izcīnīja "McLaren-Mercedes" britu pilots Lūiss Hamiltons un izvirzījās čempionāta kopvērtējuma vadībā.

Čempionāta kopvērtējumā Hamiltonam ir 38 punkti, par trim mazāk ir Raikonenam, bet trešais ar 34 punktiem ir Raikonena komandas biedrs Felipe Masa. Konstruktoru kausa kopvērtējumā "Ferrari" ir 69 punkti, "McLaren-Mercedes" ir 53 punkti, bet "BMW Sauber" vienībai - 52 punkti.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu