Hamiltons atkal uzvar video (65)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Formula 1 2008.gada čempionāta sestajā posmā - Monako Lielās balvas izcīņā - uzvaru svinēja brits Lūiss Hamiltons no "McLaren Mercedes" komandas.

Pateicoties izcīnītajiem 10 ieskaites punktiem, Hamiltons ir izvirzījies līdera pozīcijā čempionāta kopvērtējumā. Tuvāko sekotāju Kimi Raikonenu viņš apsteidz par trim punktiem.

Otrajā vietā Monako "Grand Prix" izcīņā ierindojās polis Roberts Kubica (BMW Sauber), bet trešo labāko rezultātu Montekarlo pielijušajās ielās uzrādīja brazīlietis Felipe Masa, kurš sacīksti sāka no pole position.

Ceturtais ātrākais svētdien bija Marks Vēbers no "Red Bull" komandas, piekto vietu izcīnīja Sebastjans Vetels (Toro Roso), ar izcīnītu sesto vietu pie pirmajiem ieskaites punktiem pēc ilga pārtraukuma tika Rubenss Baričello (Honda), septītajā vietā ierindojās Kazuki Nakadžima (Williams), un astotajā pozīcijā finiša līniju šķērsoja Heiki Kovalainens (McLaren Mercedes).

Par tādu kā sensāciju Monako Lielās balvas izcīņā parūpējās "Force India" pilots Adrians Sutils - vēl dažus apļus pirms finiša viņš atradās ceturtajā vietā, taču pēc sadursmes ar Kimi Raikonenu un tai sekojoša boksu apmeklējuma no turpmākas sacīkstes izstājās. F-1 čempionāta kopvērtējums

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu