Trenere divu meiteņu romantisku attiecību dēļ atlaista no darba

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Nacionālās sporta koledžas asociācijas (NCAA) sieviešu basketbola komandas «Prairie View A&M» trenere Dona Brauna atbrīvota no amata pēc iejaukšanās divu viņas vadītās vienības meiteņu romantiskās attiecībās, vēsta «USA TODAY Sports».

Nākamajā sezonā Brauna neatgriezīsies pie «Prairie View A&M» stūres. Abas basketbolistes sūdzējušās, ka trenere iejaukusies to intīmajās attiecībās, meitenēm izjūtot diskrimināciju viņu orientācijas dēļ.

«Skaidrs, ka jūtos nodota un netaisnīgi sodīta,» sacīja Brauna. «Iekšējās kārtības noteikumi paredz, ka spēlētājām nedrīkst būt neprofesionāla rakstura attiecības ar citām spēlētājām, treneriem, menedžeriem vai citām personām, kuras saistītas ar komandu.»

Brauna meitenes no komandas atstādināja sezonas laikā. Šo lēmumu trenerei bijis ļoti grūti pieņemt.

Brauna «Prairie View A&M» vadīja kopš 2014. gada. Viņas vadībā komanda trīs sezonu laikā izcīnījusi 41 uzvaru un piedzīvojusi 51 zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu