Palameika un Čakšs izvirzās līderpozīcijā balsojumā par 2014.gada labākajiem vieglatlētiem

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas sabiedrisko mediju portālā «lsm.lv» līdz 17. novembrim norisinās balsošana par Gada vieglatlēti un Gada vieglatlētu, šobrīd starp dāmām līdera pozīciju ieņem šķēpmetēja Madara Palameika, savukārt vīru konkurencē šķēpmetējs Gatis Čakšs, ceturtdien informēja Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Palameika šobrīd apsteidz tāllēcēju Aigu Grabusti un ir ieguvusi 34,85% balsu, kamēr Grabustei ir 21,89%. Čakšs ar 36,36% pārspēj šā brīža otrās vietas ieguvēju Rolandu Štrobinderu, kuram ir 20,04% balsu.

Šogad nominācijai izvirzīti 16 sportisti, kuri uzrādījuši atzīstamus rezultātus Eiropas čempionātā, pasaules čempionātā un pasaules junioru čempionātā.

Gada vieglatlētus noteiks piecas dažādas auditorijas – interneta lietotāji, sporta žurnālisti, LVS valde, juridiskie biedri un Treneru padome.

Katra balsotāju kategorija veido vienu piekto daļu no kopējā balsojuma vērtības. Interneta balsotāji no vienas adreses dienā var nobalsot vienu reizi, norādot savu e-pasta adresi.

Gada labāko vieglatlētu balvas pasniegs LVS sezonas noslēguma pasākumā janvāra sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu