Mazurs: Zaudējām, iespējams, svarīgāko spēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

«VEF Rīga» galvenais treneris Nikolajs Mazurs pēc zaudējuma 74:83 Eiropas kausa izcīņas grupu turnīra mačā Ļubļanas «Union Olimpija» vienībai no Slovēnijas norādīja, ka komanda pirmajā ceturtdaļā nav spēlējusi ar pilnu atdevi un šis zaudējums, iespējams, ir svarīgākais turnīrā.

«Grūti vinnēt spēli, ja pirmajā ceturtdaļā netiek vispār spēlēts. Nav iespējams katrā spēlē atspēlēties no apmēram 20 punktu deficīta un katru reizi vinnēt. Protams, bijušas grūtas pēdējās desmit dienas, kurās mums bija četras spēles, nogurums ir sakrājies, taču tas nevar būt attaisnojums,» vienības mājas lapā citēts Mazurs.

«Pietrūka agresivitātes un enerģijas visās situācijās, nespējām radīt spiedienu jau no spēles sākuma. Zaudējām ļoti svarīgu spēli. Iespējams, svarīgāko spēli. Situācija ir sarežģījusies. Jāuzkrāj spēki un emocijas, lai nākamo spēli aizvadītu jau citā līmenī,» viņš sacīja.

«Spēle patika, bet komanda izskatījās sagurusi. Darījām, ko varējām, taču varēja just, ka sniegumu ietekmē nogurums,» norādīja «VEF Rīga» 16 gadus vecais spēlētājs Rodions Kurucs, kuram tā bija debija Eiropas kausa turnīrā. Kurucs guva 7 punktus.

«Rīgā paveicām lielisku darbu. Mūsu sastāvā trūka līderi Mirza Begičs un Sasu Salins, tāpēc sagaidījām sarežģītu spēli. Labi sākām spēli, kontrolējot notikumus un apturot pretinieku vadošos spēlētājus Džeraldu Robinsonu un Jāni Timmu. Trešajā ceturtdaļā mūsu sniegumā iestājās krīze, bet beigās atsākām spēlēt augstā līmenī, noslēdzot spēli ar uzvaru,» pastāstīja Ļubļanas «Union Olimpija» galvenais treneris Alešs Pipans.

Nākamo spēli «VEF Rīga» aizvadīs 19. novembrī, kad savā laukumā uzņems Maskavas apgabala «Himki».

Turnīra tabulas D apakšgrupas kopvērtējumā «VEF Rīga» ar piecās spēlēs izcīnītu vienu uzvaru atrodas pēdējā, sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu