Latvijas U-20 izlase godina Sergeja Žoltoka piemiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 26. augustā, LHF vadība un Latvijas U-20 junioru izlase galvenā trenera Andreja Maticina un trenera Ērika Miļūna vadībā tradicionāli pirms turnīra sākuma apmeklēja Sergeja Žoltoka kapu, pieminot vienu no visu laiku labākajiem Latvijas hokeja uzbrucējiem.

Komanda nolika ziedus Sergeja atdusas vietā Rīgā, Ivana kapos un veltīja klusuma brīdi izcilajam hokejistam.

Sergejs bija Latvijas patriots. Viņa degsme un azarts vienmēr palīdzēja komandai sasniegt labus rezultātus. Viņš mīlēja hokeju. Hokejs bija viņa dzīve, kura aprāvās hokeja laukumā spēles laikā.

Latvijas U-20 junioru izlase šovakar no plkst. 16.45 līdz plkst. 18:00 aizvadīs treniņu „Volvo sporta centra” ledus hallē. Savukārt jau rīt komanda sāks cīņu ar Baltkrievijas, Dānijas U-20 izlasi un „Dinamo Juniors” par Žoltoka kausu.

5. Sergeja Žoltoka turnīru svinīgi atklās plkst. 16.20, bet jau plkst. 12.45 uz ledus laukuma tiksies Baltkrievijas un „Dinamo Juniors” hokejisti.

Hokeja līdzjutēji ir laipni aicināti klātienē just līdzi komandām! Ieeja uz visām spēlēm ir bez maksas.

Sergeja Žoltoka turnīra uzvarētāji: 2005. gadā Dānijas U-20 izlase; 2006. gadā Baltkrievijas U-20 izlase; 2007. gadā Baltkrievijas U-20 izlase; 2008. gadā Latvijas U-20 izlase.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu