Zenit izcīna neizšķirtu pret favorītiem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Aizvadītas pirmās UEFA kausa pusfināla spēles. Līdz šim turnīra lielākā pārsteiguma autore Sanktpēterburgas Zenit viesos izcīnīja neizšķirtu 1:1 pret kausa galvenajiem favorītiem Minhenes Bayern. Savukārt Glāzgovas Rangers savās mājās slēdza bezvārtu miera līgumu ar Fiorentina futbolistiem.

Pašreizējie Bundeslīgas līderi Bayern, kas pagājušajā nedēļas nogalē izcīnīja arī Vācijas kausu, spēli Minhenē sāka aktīvi. Iespēja radās Bastianam Švainsteigeram, kurš gan neizmantoja labu Filipa Lāma piespēli.

Tomēr Bayern spiediens nesa rezultātus - 17. minūtē noteikumus savā soda laukumā pret Ze Roberto pārkāpa Zenit futbolists Fernando Riksens, ne tikai nopelnot "pendeli" uz saviem vārtiem, bet arī saņemot dzelteno kartīti, kuras dēļ viņš nevarēs piedalīties atbildes mačā Sanktpēterburgā.

Izpildīt 11 metru soda sitienu devās Franks Riberī, raidot bumbu tieši virsū vārtsargam. Taču viņš to atsita savā priekšā, un pirmais pie tās piesteidzās francūzis, atklājot mača rezultātu - 1:0.

Otrajā puslaikā, kad aizvadītas bija 60 minūtes, pie panākuma tika arī viesi - Viktors Fazuļins veica reidu pa laukuma kreiso malu un izdarīja centrējumu. Bayern aizsargs Lusio, līdzīgi kā Jons Arne Rīse Čempionu līgas mačā pret Chelsea, cenšoties dabūt bumbu prom no soda laukuma, ar galvu raidīja to savos vārtos - 1:1.

67. minūtē minhenieši saņēma vēl vienu nepatīkamu pārsteigumu - savainojumu guva komandas pamatvārtsargs Olivers Kāns un viņu nomainīja dublieris Mihaels Rensings. Mača kompensācijas laikā Lukašs Podoļskis varēja panākt 2:1, taču iespēja palika neizmantota.

Cita spēle Glāzgovā, kur vietējie Rangers futbolisti uzņēma itāļu Fiorentina, noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Par to priecīgāki gan var būt skoti, jo notikumus laukumā vairāk diktēja Florences klubs.

Atbildes spēles abi klubi aizvadīs 1. maijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu