Rīgas "Dinamo" - ceturtais mazākais budžets KHL (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Komandu budžeta ziņā AS "DINAMO RĪGA" Kontinentālajā hokeja līgā šai sezonā ir 21. vietā no visām 24 komandām, TVNET informē kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

Akcionāru padomes un valdes vārdā Gunta Ulmaņa atklātā vēstule.

Saskaņā ar Kontinentālās hokeja līgas 2009./2010.g. sezonas visu komandu budžetu reitingu AS ''''DINAMO RĪGA'''' ieņem 21. vietu starp KHL 24 komandām, tomēr sportiskā rezultāta sasniegšanā ne vienmēr finansiālais aspekts ir noteicošais, bet ļoti svarīgs ir tieši psiholoģiskais atbalsts, kad sportists jūt, ka viņu atbalsta ne tikai neliels skaits līdzjutēju, bet arī lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju.

Mūsu komandai šāda sajūta ir. Tieši tāpēc mēs mūsu komandu uztveram kā piederīgu ne tikai klubam vai Rīgai, bet gan piederīgu visai Latvijai, un līdz ar to mēs arī turpmāk gaidīsim atbalstu ne tikai no Latvijas iedzīvotājiem, kuri jau līdz šim ir devuši un arī šobrīd dod mums atbalstu, bet mēs gaidām atbalstu arī no Rīgas pašvaldības un valdības. Jo kas gan Latvijai šobrīd var dot vairāk labuma stipri apsūbējušajai reputācijai, kā Latvijas vārdu nesošs, labi atpazīstams un kvalitatīvs zīmols - "DINAMO RĪGA", kura veidošanā ir praktiski katrs Latvijas iedzīvotājs ielicis savas sirds daļiņu.

AS "DINAMO RĪGA", savā struktūrā iekļaujot sporta kluba "RĪGA" jauniešus, uzņēmusies atbildību par tiem jauniešiem, kuri, valstij atrodoties uz bankrota sliekšņa, bija ļoti tuvu iemīļotā sporta veida pamešanai, bet "DINAMO RĪGA" piedāvātā sadarbība dod cerību palikt kopā ar savu sporta veidu, kam atdots ne mazums spēka, laika un vecāku finanšu līdzekļu, un līdz ar to nejusties pamestiem un ar vilšanās sajūtu šajā valstī.

Sporta attīstība nav iedomājama bez valsts finansiāla atbalsta, jo ikvienai sevi cienošai valstij ir jābūt atbildīgai par valsts izlases sportistu - un "DINAMO RĪGA" šādu Latvijas izlases hokejistu ir lielākā daļa komandas - sagatavošanu starptautiskām sacensībām. Latvijai atrodoties ļoti sarežģītā finansiālajā situācijā, valsts atbalsta iespējas samazinās, bet savu iespēju robežās mēs mēģinām no savas puses rast kaut minimālu atbalstu Latvijas ekonomiskajai atlabšanai, palīdzot Latvijas uzņēmējiem, kurus atbalstīt mēs aicinām arī visus Latvijas iedzīvotājus. Tāpēc AS "DINAMO RĪGA" ir noslēgusi līgumus ar vairākiem Latvijas ražotājiem, kuriem ir dotas tiesības izmantot "DINAMO RĪGA" zīmolu uz vairākiem desmitiem Latvijas ražotāju produktu. Izmantojot "DINAMO RĪGA" atpazīstamību, mēs aicinām Latvijas uzņēmumus būt vēl aktīvākiem un izmantot sadarbības iespējas ar "DINAMO RĪGA", un no savas puses mēs sniegsim atbalstu ikvienam Latvijas uzņēmumam, kuram sadarbība ar mums varētu palīdzēt .

Mēs apzināmies, ka Latvijas iedzīvotājiem šie ir grūti laiki, kad praktiski katru ir skārušas ekonomiska rakstura problēmas, bet mēs esam pārliecināti, ka, esot vienoti savā pārliecībā par to, ka uzveiksim arī šīs grūtības, un esot stipri garā, mēs pārvarēsim arī šo izaicinājumu. "DINAMO RĪGA" komanda no savas puses darīs visu, lai attaisnotu Latvijas iedzīvotāju uzticību un nestu ikvienam tās iedzīvotājam prieku un gandarījumu, kas tik ļoti ir nepieciešams mums visiem tieši šobrīd.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu