Rīgas VEF pagarinājumā viesos pieveic TTU/"Kalev"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Trešo panākumu pēc kārtas "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijā piektdien izcīnīja Rīgas VEF vienība, kas viesos ar 77:71 pagarinājumā pieveica TTU/"Kalev" komandu no Igaunijas.

Uzvarētāju labā ar 16 punktiem izcēlās kapteinis Sandis Valters, pa 13 punktiem guva Dairis Bertāns un Gatis Jahovičs, viņam arī izcīnītas 12 bumbas zem groziem, bet 11 punktus pievienoja Kristaps Janičenoks.

Laukuma saimniekiem teicami spēlēja Bambale Osbijs, kurš guva 20 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

Rima Kurtinaita vadītā Rīgas vienība bija krietni pārāka cīņā zem groziem, savācot 50 atlēkušās bumbas, kamēr pretinieks ieguva par 16 mazāk.

Rīgas VEF - TTU/"Kalev" 77:71 (16:15, 19:11, 15:19, 12:17, 15:9)

Turnīra tabulas kopvērtējumā VEF basketbolisti ar trīs spēlēs izcīnītām trīs uzvarām atrodas līderpozīcijā, bet TTU/"Kalev" ir 3. vietā - 1 uzvara un 2 zaudējumi.

Nākamo spēli VEF komanda, kas BBL turnīrā par mērķi izvirzījusi iekļūšanu ''Final Four'', aizvadīs 13. oktobrī savā laukumā pret Viļņas "Perlas".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu