Diazs būtu nokautējis Makgregoru, tas būtu tikai laika jautājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

«Ultimate Fighting Championship» amerikāņu cīkstonis Neits Diazs (20-10) uzskata, ka būtu nokautējis skandalozo īru Konoru Makgregoru (19-3).

Atgādināsim, ka Makgregors 6.martā «UFC 196» Lasvegasas cīņas ietvaros otrajā raundā šokējoši zaudēja (ar žņaugšanas paņēmienu) amerikānim Diazam.

«Šie puiši palaiž muti, pirms saņem sitienus no manis. Viss beidzas ar to, ka viņi, atrodoties uz zemes, padodas,» sacīja Diazs. «Tā ir izeja, jo viņi negrib saņemt sitienus. Konors, tas bija tikai laika jautājums, kad es viņu nokautētu. Viņš saņēma pamatīgus sitienus. Viņš centās cīņu pārvest uz zemi, jo viņam bija beigas.»

Makgregors ir UFC čempions svara kategorijā līdz 65 kilogramiem. Sākotnēji īram bija paredzēta cīņa ar vieglā svara čempionu brazīlieti Rafaelu de Sanjosu, taču viņa veselības dēļ (lauzta kāja) duelis atcelts.

Cīņai Diazs piekrita nepilnas divas nedēļas pirms «UFC 196» Lasvegasas šova. «Es vienmēr esmu formā. Pat tad ja arī iepriekšējā dienā esmu lietojis alkoholu. Esmu augstākās klases atlēts, kas nodarbojas ar triatlonu.»

Makgregors, visticamāk, tagad dosies atpakaļ uz 65 kilogramu kategoriju, kur savu čempiona jostu aizstāvēs pret Hosē Aldo vai Frenkiju Edgaru.

Īrijas cīkstonis jau tagad izteicies, ka vēlētos kādreiz revanšēties Diazam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu