Okorns iesniedz atlūgumu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc zaudējuma SEB Baltijas basketbola līgas ceturtdaļfināla atbildes mačā pret Igaunijas "Kalev" vienību, "BK Ventspils" galvenais treneris Gašpers Okorns kluba vadībai ir iesniedzis atlūgumu.

1/4 fināla atbildes mačā "BK Ventspils" sestdien ar 68:83 piekāpās "Kalev", divu spēļu summā zaudējot ar 30 punktiem un izstājoties no turpmākās cīņas turnīrā.

"Esmu komandas galvenais treneris, tāpēc esmu atbildīgs par rezultātu," teica Okorns. "Kluba ģenerālmenedžerim esmu iesniedzis atlūgumu un pirmdien gaidu atbildi."

Jautāts par zaudējumu iemesliem Igaunijas klubam, Okorns nevarēja nosaukt konkrētu iemeslu, kāpēc tieši šajā spēlē piedzīvots zaudējums. "Pretinieki iemeta visu, ko vien varēja iemest. Šī bija traka spēle, un viss gāja nepareizā virzienā."

"Pēc spēles visi ir gudri, taču mēs bijām gatavi mačam un centāmies darīt, ko spējām," apgalvoja treneris. "Pēc zaudējuma var minēt tūkstošiem iemeslus, bet tas vairs laiku atpakaļ nepagriezīs."

Okorns atzina, ka komanda nav gatava tieši izšķirošiem mačiem, tādiem, kur rezultāts tiek noteikts divu spēļu summā, par piemēru minot zaudējumu šīs sezonas ULEB kausa izcīņas turnīra 1/16 finālā Bulgārijas klubam "Lukoil Academic". "Šīs abas bija vienādas spēles, vienādi zaudējumi, kurās pieļāvām tās pašam kļūdas."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu