Warriors un Biedriņš: balanss uz naža asmens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

NBA čempionātā Goldensteitas "Warriors" šorīt agri pēc Latvijas laika guva virsroku pār regulārās sezonas uzvarētājiem Dalasas "Maverciks", tomēr cīņa par iekļūšanu "play off" turnīrā vēl nav galā. Uzvaru šorīt izcīnīja arī Losandželosas "Clippers", un, lai pirmoreiz kopš 1994. gada piedalītos izslēgšanas spēlēs, "Warriors" regulārās sezonas pēdējā mačā šodien izbraukumā būs jāapspēlē arī Portlendas "TrailBlazers".

Šorīt savā laukumā "karotāji" bez īpašām problēmām 111:82 pārspēja Dalasas "Mavericks" novājināto sastāvu, kurā nespēlēja virkne pamatsastāva vīru, tajā skaitā Dirks Novickis, Džošs Hovards un Džerijs Stekhauss.

Līderiem tika dota iespēja atvilkt elpu pirms "play off" spēļu sākuma, kamēr "Warriors" gāja uz visu banku un izcīnīja jau ceturto uzvaru pēc kārtas un astoto pēdējās deviņās spēlēs.

Gandrīz neticami, bet "Warriors" šī bija pēc kārtas jau piektā uzvara pār "Maverciks" un šajā sezonā "karotāji" regulārās sezonas čempionus ir pārspējuši visās trīs savstarpējās spēlēs!

Jā "Warriors" tomēr iekļūs "play off" un ieņems astoto vietu Rietumu konferencē, tad tieši ar "Mavericks" Goldensteitas klubam būs jāmērojas spēkiem savā pirmajā "play off" sērijā kopš 1994. gada.

Acīmredzot "Warriors" panākumus spēlēs ar Dalasu ir sekmējis arī komandas galvenais treneris Dons Nelsons, kurš agrāk vadīja tieši "Mavericks" komandu un palīdzēja uzplaukt tādai zvaigznei kā Novickim.

Andris Biedriņš šārīta spēlē laukumā tika uz 16 minūtēm, kuru laikā guva četrus punktus (2p 2/5), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bloķēja divus pretinieku metienus un rezultatīvi piespēlēja. Laukumu viņš priekšlaicīgi atstāja ar sešām personīgajām piezīmēm.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 22 punktiem bija Mikaels Pjetrī, 19 punkti, 12 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Meta Bārnesa kontā. 14 punktus uzvarai pievienoja Džeisons Ričardsons.

"Warriors" konkurenti Losandželosas "Clippers" sīvā cīņā ar 103:99 uzvarēja otru labāko regulārās sezonas komandu Fīniksas "Suns". Sezonas pēdējā spēlē "Clippers" savā laukumā uzņems Ņūorleānas "Hornets".

Teorētiski "Warriors" Rietumu konferencē var pakāpties arī uz septīto vietu, bet tas notiks tikai tad, ja "Warriors" uzvarēs, bet Losandželosas "Lakers" viesos zaudēs Sakramento "Kings". Tādā gadījumā "play off" pirmajā kārtā Biedriņa un Co pretinieki būs "Suns" ar Stīvu Nešu un Amāru Studemairu.

Citu spēļu rezultāti: Filadelfijas "76ers" - Klīvlendas "Cavaliers" 92:98, Atlantas "Hawks" - Indianas "Pacers" 118:102, Vašingtonas "Wizards" - Orlando "Magic" 89:95, Detroitas "Pistons" - Toronto "Raptors" 100:84.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu