Teniss tagad arī uz ūdens! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai atzīmētu gaidāmo "Sony Ericsson Open" tenisa turnīru, kas šodien startē Amerikas Savienoto Valstu pilsētā Maiami, uz jaunuzceltas viesnīcas jumta notikusi pasaulē pirmā tenisa spēle uz ūdens.

Divi no pasaules labākajiem tenisa spēlētājiem - amerikāniete Serēna Viljamsa un spānis Rafaels Nadals devās uz speciāli pagatavotu laukumu izmēģināt viņu veiksmi uz neparastākas virsmas nekā parasti, paveicot šķietami neiespējamu uzdevumu, kas maz līdzinās mūsdienu tenisa turnīram. Revolucionārā spēle notika uz jaunās "Gansevoort South" viesnīcas jumta, kad tā oficiāli vēra savas durvis pirmo reizi. Ar ūdeni klātais laukums tika izveidots 110 pēdu peldbaseinu kompleksā uz "Gansevoort" 22 000 pēdu jumta ar skatu uz Maiami Dienvidu pludmali. Laukuma izbūve prasīja septiņas dienas, jo zemūdens speciālistu komanda konstruēja divas neredzamas platformas baseina galos, kur atrasties spēlētājiem. Baseins tika piepildīts ar ūdeni, un tika piestiprināts tīkls. "Sony Ericsson Open" ir pasaules piektais lielākais turnīrs un vienīgais 12 dienu tenisa pasākums ATP un Sony Ericsson WTA Tour kalendārā. Pasākums notiek no 26. marta līdz 6. aprīlim, un tajā piedalās visi pasaules labākie sieviešu un vīriešu tenisa spēlētāji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu