"BK Ventspils" nemaina kursu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Arī 2006./2007. gada sezonā basketbola klubs "Ventspils" piedalīsies ULEB kausa izcīņā, SEB Baltijas Basketbola līgā un Latvijas čempionātā ar mērķi cīnīties par augstām vietām.

"Ventspils" prezidents - Ventspils mērs Aivars Lembergs - šodien žurnālistiem pastāstīja, ka paplašinātajā kluba sēdē pagājušajā nedēļā nolemts turpināt dalību ULEB kausa izcīņā ar mērķi izkļūt no apakšgrupas, SEB BBL cīnīties vismaz par 2.-3. vietu un atkārtoti iegūt Latvijas čempiona nosaukumu.

Sēdes laikā, kurā piedalījās kluba vadība, treneri, sponsori, tika izteikts gandarījums par sasniegumiem 2005./2006. gada sezonā. Tomēr kritiski novērtēta komandas spēles kvalitāte.

Kā norādīja Lembergs, viņš būtu priecīgāks, ja Latvijas čempionāta finālsērija būtu bijusi daudz spraigāka. Pēc viņa domām, tas, ka Rīgā joprojām nav izdevies izveidot spēcīgas komandas, kas spētu konkurēt ar Ventspils un Lietuvas klubiem, ir arī Latvijas Basketbola savienības neizdarība.

25. maijā par 2006. gada Latvijas čempioni basketbolā vīriešiem kļuva "BK Ventspils", kas finālsērijas ceturtajā spēlē ar 100:83 pieveica "Barons"/LU vienību. Visā sērijā "Ventspils" bija pārāka ar 4-0, izcīnot septīto Latvijas čempionu titulu pēc kārtas.

SEB BBL turnīrā Ventspils vienība ieguva piekto vietu, piekāpjoties Lietuvas komandām.

Savukārt ULEB kausa izcīņā "Ventspils" astotdaļfinālā divu spēļu summā tikai ar viena punkta starpību piekāpās Itālijas komandai "Landi Renzo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu