Karijs: Nedomāju, ka kādreiz labošu Braienta rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Viens no šā brīža pasaules labākajiem basketbolistiem Stefans Karijs no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldensteitas «Warriors» domā, ka viņam neizdosies gūt vairāk par 81 punktu vienā mačā.

2006. gadā 81 punktu pret Toronto «Raptors» guva leģendārais Losandželosas «Lakers» basketbolists Kobe Braients. Iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs jeb MVP Karijs nedomā, ka viņam būtu iespējams gūt vairāk punktu vienas spēles ietvaros.

«Nav variantu,» sarunā ar «Los Angeles Daily News» teica Karijs. «Tas mačs bija īpašs, tāpēc cilvēki joprojām runā par to spēli. Maz ticams, ka ko tādu spēšu atkārtot.»

Toreiz šobrīd 37 gadus vecais Braients realizēja 28 no 46 metieniem no spēles, tajā skaitā 7 no 13 trīspunktu metieniem, svinot ar «Lakers» komandu uzvaru 122:104.

«Stefans ir talantīgs punktu guvējs, un varētu teikt, ka tas būtu iespējams,» pauda viens no «Warriors» treneriem Lūks Valtons. «Bet tas nav īpaši reāli, jo, kad stipri dominējam pār pretinieku, tad dodam viņam laiku atpūtai uz rezervistu soliņa.»

Karjeras rekords Karijam vienas spēles laikā gūto punktu ziņā ir 54, ko viņš iespēja 2013. gadā pret Ņujorkas «Knicks». Trijos mačos šosezon pašreizējais līgas rezultatīvākais spēlētājs guvis 51 punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu