Milan notur neizšķirtu Londonā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadīti atlikušie mači UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā. Soli pretī nākamajai kārtai spēruši Barcelona un Fenerbahche futbolisti, kas uzveica attiecīgi Celtic un Sevilla vienības. Savukārt mačos starp Arsenal un Milan, kā arī Lyon un Mančestras United uzvarētājs netika noteikts.

Lai arī Londonas Arsenal un AC Milan spēlē tika fiksēts bezvārtu neizšķirts, līdzjutēji par garlaicību sūdzēties nevarēja.

Mača sākumā savu meistarību demonstrēja Jenss Lēmans, kas atvairīja bīstamu Paolo Maldīni raidījumu ar galvu. Turpmāk momenti radās arī mājiniekiem Arsenal futbolistiem, kas demonstrēja lielu cīņassparu, taču pie vārtu guvuma tā arī netika.

Lionels Mesi spēlē pret Celtic kļuva par vienu no galvenajiem varoņiem.
Lionels Mesi spēlē pret Celtic kļuva par vienu no galvenajiem varoņiem. Foto: EPA/AFI

Arsenal bija aktīvi visa otrā puslaika gaitā un pašās pēdējās minūtēs Emanuels Adebajors pat varēja izšķirt mača likteni, taču Togo futbolists trāpīja pa Milan vārtu pārliktni un Arsenal nācās samierināties ar neizšķirtu, kas lielākas priekšrocības dod viesiem, jo atbildes spēle jāaizvada Milānā.

Divreiz izvirzījušies vadībā, savu līdzjutēju iedvesmotie Glāzgovas Celtic spēles beigās tomēr bija spiesti atzīt titulēto Barcelona futbolistu pārākumu ar 2:3.

Spēles ievadā dominēja viesi, bet pirmie rezultātu atklāja mājinieki, kad 16. minūtē izcēlās uzbrucējs Jans Venegors of Heselinks. Divas minūtes vēlāk, pēc izspēlētas kombinācijas ar Deku, neizšķirtu panāca Lionels Mesi, bet, tuvojoties puslaika beigām, 38. minūtē Celtic labā vārtus guva Berijs Robsons.

Pēc pārtraukuma Barcelona turpināja savu ofensīvu un pēc spēlētām septiņām minūtēm ar skaistu sitienu vārtu "devītniekā" izcēlās Tjerī Anrī. Izveidojuši vairākus labus momentus, viesi guva vārtus arī 79. minūtē, kad ar savu otro rezultatīvo sitienu mačā atzīmējās Mesi.

Karims Benzema (ar bumbu) guva vārtus pret Mančestras United, taču viņa pārstāvētā Lyon izlaida uzvaru no rokām.
Karims Benzema (ar bumbu) guva vārtus pret Mančestras United, taču viņa pārstāvētā Lyon izlaida uzvaru no rokām. Foto: EPA/AFI

Mačā starp Lyon un Mančestras United pirmais puslaiks tika aizvadīts bez vārtu guvuma, kaut gan izdevības bija abām komandām. Otrajā spēles cēlienā bija spēlētas nepilnas desmit minūtes, kad Karims Benzema izvirzīja vadībā Francijas klubu. Pārsvaru gan viņiem neizdevās noturēt, jo 87. minūtē Karloss Tevess pēc centrējuma raidīja bumbu vārtos, panākot neizšķirtu 1:1.

Stambulas Fenerbahce savās mājās uzņēma Spānijas Sevilla futbolistus un pirmajās 45 minūtēs guva divus vārtus - vispirms 17. minūtē viņu labā izcēlās Mateja Kežmans, taču nedaudz vēlāk Edu raidīja bumbu pats savos vārtos.

Otrais puslaiks iesākās ar Lugano vārtiem par labu mājiniekiem, taču 66. minūtē Žuljens Eskudē no Sevilla panāca 2:2. Arī šā mača liktenis tika izšķirts 87. minūtē, kad ar rezultatīvu sitienu izcēlās Semihs Senturks, atnesot turkiem laimīgu uzvaru ar 3:2.

Atbildes spēles visas šīs komandas aizvadīs 5. martā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu