"Lakers" piebremzē "saullēktu" Fīniksā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pateicoties komandas līdera un NBA pamatturnīra rezultatīvākā spēlētāja Kobes Braienta lieliskajam sniegumam, Losandželosas "Lakers" šorīt agri pēc Latvijas laika viesos pārspēja Fīniksas "Suns" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca izlīdzinājumu 1-1.

Braientam gūstot 29 punktus, izcīnot desmit atlēkušās bumbas un piecreiz rezultatīvi piespēlējot, "Lakers" šorīt viesos izcīnīja uzvaru ar 99:93 un ieguva sava laukuma priekšrocībās pār augstāk izsēto Arizonas komandu.

21 punktu uzvarai pievienoja Lamārs Odoms, bet 11 pretinieku grozā sameta serbs Saša Vujačičs.

Zaudētājus šoreiz neglāba pat izcilā komandas saspēles vadītāja kanādieša Stīva Neša rezultativitāte - arī viņš guva 29 punktus, kā arī izcīnīja septiņas bumbas zem groziem un deviņreiz rezultatīvi piespēlēja partneriem. 13 punktus "Suns" komandas labā guva Francijas izlases spēlētājs Boriss Diavs.

Tajā pašā laikā jau otrās uzvaras pēc kārtas ir izcīnījušas divas favorītkomandas - Detroitas "Pistons" Austrumos un Dalasas "Mavericks" - Rietumos.

Regulārās sezonas čempioni "Pistons" arī otrajā spēlē savā laukumā ar 109:98 pārspēja Milvoki "Bucks" un sērijā ir priekšā ar 2-0.

Foto: EPA/AFI

Teišons Prinss uzvarētājiem bija rezultatīvākais ar 22 punktiem, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un četrreiz rezultatīvi piespēlēja. 20 punktus uzvarai pievienoja Čonsijs Bilapss, bet Ričarda Hamiltona rēķinā 18 punkti un astoņas piespēles.

Kā zvērs zem groziem atkal plēsās Bebs Voless (att.) - 11 atlēkušās bumbas, kā arī četri punkti, četras piespēles un divas pārtvertas bumbas.

"Bucks" komandā visvairāk - 29 punktus guva Maikls Reds, bet austrālietis Endrjū Boguts izcēlās ar astoņiem punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Foto: EPA/AFI

"Mavericks" šorīt ar 94:79 diezgan pārliecinoši uzvarēja Memfisas "Grizzlies" un sērijā panāca jau 2-0 savā labā.

Vācijas izlases līderis Dirks Novickis bija uzdevumu augstumos ar 31 punktu un četrām atlēkušajām bumbām, kamēr spāņu "grizlilācis" Pau Gasols guva tikai 16 punktus, taču izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, piecreiz rezultatīvi piespēlēja un divreiz bloķēja pretinieku metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu