ASK-AB.LV - joprojām ārpus konkurences

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: handball.lv

Par Latvijas vīriešu handbola čempioniem jau kuro gadu pēc kārtas ir kļuvusi Rīgas ASK-AB.LV vienība, bet sudraba medaļas sīvā cīņā pēc divu gadu pārtraukuma atkal izcīnīja Dobeles komanda "Tenax/Dzirnavnieks". Sieviešu konkurencē triumfēja Stopiņu NHK.

ASK-AB.LV sacensību pēdējā kārtā svētdien ar 36:24 uzvarēja "LSPA/Ugunsdzēsēja" handbolistus un ar 24 uzvarām 24 spēlēs kļuva par pārliecinošiem Latvijas čempioniem - 48 punkti.

Tajā pašā laikā cīņa par otro - trešo vietu bija karsta un viss kļuva skaidrs tikai pēc pēdējās spēļu kārtas. "LSPA/Ugunsdzēsējs" vienībai liktenīgs izrādījās zaudējums čempioniem, jo "Tenax/Dzirnavnieks" pēdējā spēlē ar 37:27 uzvarēja "Latgols" vienību un ar 33 punktiem izcīnīja Latvijas čempionāta sudrabu, savukārt "LSPA/Ugunsdzēsējam" tikai viens punkts mazāk un bronzas godalgas.

Sieviešu konkurencē Stopiņu pagasta komanda NHL pēdējā spēlē ar 29:16 uzvarēja sīvākās konkurentes "BTB Ludza" un ar 33 punktiem izcīnīja zelta medaļas. Bronza - "SK Salaspils".

Latvijas handbola sezona noslēgsies šīs nedēļas nogalē, kad notiks izšķirošās cīņas par AB.LV Latvijas kausu. Sestdien Rīgas olimpiskajā centrā notiks pusfināli, bet fināls - svētdien 15.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu