Briseles puisītis - Latvijas izlases tērpā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieci Latvijas Eiropas Parlamenta (EP) deputāti sadarbībā ar Rīgas domi iecerējuši Briselē un Strasbūrā rīkot plašus Latvijā gaidāmā pasaules hokeja čempionāta spēļu līdzi jušanas pasākumus.

No 10.maija līdz 12.maijam pasākumi norisināsies Briselē, bet no 15.maija līdz 18.maijam čempionāta spēles varēs skatīties Strasbūrā.

EP deputāts Valdis Dombrovskis (JL) šodien žurnālistus informēja, ka EP deputātiem, ierēdņiem un citiem darbiniekiem līdztekus iespējai skatīties spēles tiks popularizēta Rīga un Latvija, starplaikos rādītas filmas un izdalīti vizuālie uzskates materiāli.

Tiks izvietoti arī stendi par Rīgu.

Rihards Pīks (TP) uzsvēra, ka šāds pasākums būs laba iespēja, kā pievērst uzmanību pilsētai un valstij, pat ļoti piesātinātajā informācijas gūzmā, kas valda Eiropas Parlamentā.

Apmeklētājiem tiks piedāvāta arī līdzi jušanas atribūtika un dalībvalstu hokeja komandu šalles.

Lai uzsvērtu, ka Latvijā ir labākie hokeja līdzjutēji pasaulē, izveidots plakāts, kurš aicinās klātienē apmeklēt pasākumus. Vizuālajos materiālos Latvijas izlases hokeja tērpos tiks ietērpts arī Briseles simbols - čurājošais puisītis.

Lai pasākumiem piesaistītu maksimālu interesentu skaitu, pie EP deputātu durvīm naktī tiks piestiprināti īpaši bukleti, kas atgādinās viesnīcās izmantotās "Netraucēt" zīmes. Uz bukletiem būs informācija par līdzi jušanas pasākumu norisi un aicinājums tos apmeklēt.

Līdzi jušanas pasākumus atbalstīs AS "Aldaris" un vairāki pašmāju pārtikas ražotāji.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu