Latvijas Pasta komanda startēs Vienības velobraucienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Attīstot sportisku garu, atbalstot veselīgu dzīvesveidu un pilnveidojot uzņēmuma tradīcijas, Latvijas Pasta komanda piedalīsies Vienības braucienā, kas norisināsies šo svētdien, 5.septembrī, Siguldā. Savukārt ikviens pasākuma dalībnieks, līdzjutējs un vienkārši interesents tiks gaidīts speciālajā Pasta punktā.

Pasta komandu velobraucienā pārstāvēs uzņēmuma darbinieki no visas Latvijas, kopā veidojot vairāk nekā 80 cilvēku vienotu komandu.

20.Latvijas riteņbraucēju vienības braucienā Pasta komanda startēs divās no trim trasēm – tautas šosejas braucienā (37 km) un MTB braucienā (43 km).

Pasta komandas dalībnieku atpazīstamības zīme būs vienotas formas, kā arī daļu uzņēmuma pārstāvju būs iespējams atpazīt pēc dzeltenajiem velosipēdiem, ar kuriem ikdienā sūtījumus adresātiem nogādā pastnieki.

Par godu 20.Vienības braucienam, Latvijas Pasts izgatavojis arī četras braucienam veltītas pastkartes.

Siguldas svētku laukumā pie panorāmas rata būs izvietots speciāls Pasta punkts, kas no plkst. 9:00 līdz 16:00 aicinās ikvienu interesentu iegādāties īpaši Vienības braucienam izgatavotās pastkartes.

Pastkartes, kuru cena būs Ls 0,30, ir unikālas un ierobežotā daudzumā, tāpēc Latvijas Pasts aicina neaizmirst iegādāties simbolisko piemiņas pastkarti no vērienīgā pasākuma. Turklāt šajā dienā būs iespējams pastkartes apzīmogot arī ar speciālu zīmogu, kas apliecinās dalību velobraucienā.

Iegādātās pastkartes no pasākuma norises vietas būs iespējams arī nosūtīt – pārsūtīšanas maksa pa Latviju ir Ls 0,33, uz Eiropas Savienības valstīm – Ls 0,45, bet uz pārējām valstīm – Ls 0,50.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu