Pasaules spēcīgākie atkal Rīgā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ierasts, ka katru gadu Rīgā pulcējas planētas stiprākie spēkavīri, lai izcīnītu Rīgas Grand Prix. Arī šogad visi spēcīgākie būs klāt. Jaunā Strongman Champions League veidolā Rīgā 22. martā Arēnā Rīga pulcēsies dažādu valstu spēkavīru čempioni, lai noskaidrotu Tolmets Riga Grand Prix 2008 ieguvēju.

Kā ierasts, būs daudzkārtējais pasaules čempions un Arnold Classic uzvarētājs Lietuvas spēkavīrs Židrūns Savicks, 2007. gada pasaules čempions ukrainis Vasils Virastjuks, pagājušā gada Rīgas Grand Prix uzvarētājs igaunis Andrus Murumets, ASV čempions Toms Makklurs, daudzkārtējs Dienvidāfrikas čempions Etjēns Smits, kā arī citu valstu labākie atlēti.

Latviju pārstāvēs vismaz trīs atlēti, vairākkārtējo Latvijas stiprāko vīru Agri Kazeļņiku ieskaitot.

"Šogad IFSA iecerējusi iesākt jaunu sacensību seriālu, ko nosauca līdzīgi futbolam – par Spēkavīru čempionu līgu. Neskatoties uz nosaukumiem, nu jau piekto gadu pēc kārtas vedam uz Rīgu planētas spēcīgākos atlētus. Un par godu lieliskajai Rīgas publikai viņi parasti arī startē ar lielu atdevi un uzrāda neticamus rezultātus. Cerams, ka arī šogad neliks vilties," pirms sacensībām par jaunumiem pastāstīja viens no sacensību organizatoriem Raimonds Bergmanis.

Sacensības Arēnā Rīga sāksies 22. martā pulksten 17:00, un biļetes no 5. februāra jau var iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Sacensības filmēs un pārraidīs LNT ēterā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu