Vienības braucienam pieteicies rekordliels dalībnieku skaits (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

5. septembrī Siguldā riteņbraucēji no visas Latvijas jau 20. reizi vienosies kopīgā velobraucienā. Savu dalību līdz otrdienai, 31. augustam, bija pieteikuši 3840 dalībnieki. Kopš Vienības brauciena atjaunošanas 1995. gadā šis ir lielākais dalībnieku skaits, TVNET informē pasākuma organizatori.

Pašlaik dalībnieku pieteikumi tiek apkopoti, tādēļ prognozējams, ka dalībnieku skaits vēl pieaugs.

Visvairāk dalībnieku pieteikušies Tautas braucienam – 2843. Vairāk nekā 800 startēs kalnu divriteņu jeb MTB distancē, savukārt sporta braucienam pieteikušies 160 dalībnieki.

Sacensības notiks trīs distancēs

Latvijas Olimpiskās komitejas Sporta šosejas brauciens – 102 km, SEB kalnu divriteņu (MTB) brauciens – 43 km, Latvijas Dzelzceļa šosejas Tautas brauciens – 36 km.

Par īpašiem kausiem sacentīsies visplašāk pārstāvētie uzņēmumu un iestāžu darba kolektīvi, kuplākās ģimenes un pašvaldības. Distanču uzvarētājiem tiks pasniegti kausi, savukārt dalībniekiem būs speciālas balvas.

Tiem, kuri vēl nav pieteikušies, organizatori atgādina – iepriekšēja reģistrācija ilgst līdz 2. septembrim plkst. 19.00. Reģistrēties varēs arī uz vietas sacensību dienā.

Reģistrēties un ar sacensību noteikumiem iepazīties var: interneta mājas lapā www.velo.lv, "Veloserviss" (velo veikali ''TREKS'') veikalos visā Latvijā, kā arī Valmierā un Cēsīs veloveikalā ''Eži'', Tukumā Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā.

Informāciju par dalību var iegūt arī Tūrisma informācijas centros visā Latvijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu