Okorns: Pirms izlozes īpašu vēlmju nebija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc ULEB kausa izcīņas 1/16 fināla izlozes, kurā pirmdien tika noskaidrots, ka Latvijas pagājušās sezonas basketbola vicečempioni "BK Ventspils" tiksies ar Bulgārijas klubu "Lukoil Academic", "Ventspils" komandas galvenais treneris Gašpers Okorns atklāja, ka pirms izlozes kādu konkrētu pretinieku neesot vēlējies.

"Mūsu nākošos pretiniekus šosezon esmu redzējis ULEB kausa izcīņas mačos ar "ASK Rīga" vienību. Bulgārijas komanda ir ļoti stipra. Tai ir spēcīgi spēlētāji gandrīz visās pozīcijās, turklāt komanda ļoti labi spēlē uzbrukumā," pastāstīja Okorns.

"Uzskatu, ka daudz izšķirs tieši pirmā spēle Sofijā, jo tur ir ļoti grūti spēlēt. Komandai ir labs līdzjutēju atbalsts, turklāt savās mājas tā ļoti labi spēlē uzbrukumā. Pēdējā apakšgrupas mačā pret Francijas klubu "Pau Orthez" tā guva 106 punktus, bet pirms tam savā laukumā tika gūti 90 punkti pret Itālijas klubu Trevizo "Benetton", 93 punkti pret "ASK Rīga", 95 punkti pret Ukrainas klubu "Kyiv" un 109 punkti pret Vācijas klubu Artlandes "Dragons"," teica "Ventspils" komandas galvenais treneris.

"Pirms izlozes īpašu vēlmju nebija, jo visas komandas ir spēcīgas. Tagad sāksim ļoti uzmanīgi pētīt Bulgārijas klubu, lai pēc iespējas labāk sagatavotos mačiem. Kas attiecas uz iespējamajiem pretiniekiem astotdaļfinālā Maskavas "Dinamo", tad vispirms mums ir pašiem jāuzvar "Lukoil Academic", turklāt arī Maskavas klubam ir jāpārspēj Polijas klubs Vroclavas "Asco Slask"," izteicās Okorns.

Abu komandu pirmā 1/16 fināla spēle tiks aizvadīta 19. februārī Sofijā, bet atbildes mačs notiks 26. februārī Ventspilī. Turnīra astotdaļfinālā iekļūs komanda, kas izcīnīs uzvaru divu spēļu summā.

Apakšgrupu turnīrā "Ventspils" izcīnīja otro vietu B apakšgrupā, bet "Lukoil Academic" ierindojās trešajā vietā H apakšgrupā, kurā spēlēja arī Latvijas čempionvienība "ASK Rīga". Abu komandu pirmajā tikšanās reizē "ASK Rīga" savā laukumā bija pārāks ar rezultātu 77:58, bet atbildes spēlē "Lukoil Academic" izcīnīja uzvaru ar 93:77.

Savukārt "Ventspils" un "Lukoil Academic" dueļa uzvarētājs turnīra astotdaļfinālā tiksies ar Krievijas kluba Maskavas "Dinamo" un Polijas kluba Vroclavas "Asco Slask" uzvarētāju. Astotdaļfināla mači norisināsies 11. martā un 18. martā, bet šā dueļa uzvarētājs iekļūs astoņu komandu finālturnīrā, kas no 10. līdz 13. aprīlim notiks Itālijas pilsētā Turīnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu