ULEB kausa fināls - Aris pret Dinamo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pateicoties precīzam metienam tikai 1,6 sekundes pirms pamatlaika beigām, grieķu komanda Saloniku "Aris" ULEB kausa izcīņas pusfināla atbildes spēlē vakar ar nepieciešamo piecu punktu pārsvaru dramatiskā veidā pārspēja Vršacas "Hemofarm" un iekļuva turnīra finālā, kur mērosies spēkiem ar Maskavas "Dinamo".

Salonikos "Aris" īsi pirms spēles beigām bija vadībā ar trīs punktu pārsvaru, kas nozīmēja, ka tūlīt sekos pagarinājums, jo pirmajā spēlē ar trīs punktiem (74:71) pārāki bija serbi, taču pēdējās sekundēs grozā krita amerikāņa Terela Kastla metiens un 82:77.

Tas nozīmēja +2 divu spēļu summā, un finālā iekļūst Grieķijas klubs, kas 11. aprīlī Beļģijas pilsētā Šarleruā mačā par ULEB kausu mērosies spēkiem ar Maskavas "Dinamo".

"Aris" komandas rindās rezultatīvākais ar 25 punktiem bija cits amerikāņu leģionārs Korijs Brīvers, 20 punktus pievienoja viņa tautietis Raiens Stiks, bet 14 punkti krieva Nikolaja Padiusa kontā. Mača varonis Kastls visā mačā guva 13 punktus.

Serbu speciālista Dušana Ivkoviča trenētais Maskavas "Dinamo" līdz finālam tika salīdzinoši vieglāk, jo krievi otrajā pusfinālspēlē savā laukumā vakar salīdzinoši viegli ar 92:81 pārspēja Jeruzālemes "Hapoel". Pirmajā mačā 84:83.

Spožu spēli uzvarētāju rindās aizvadīja bijušais Latvijas čempions "BK Ventspils" rindās - amerikānis Mairs Četmens. Viņa kontā 27 punkti - 2p 4/7, 3p 4/6, sm 7/10. Viņa tautietis Rubens Duglass guva 21 punktu, bet krievs Dmitrijs Domani izcēlās ar 19 punktiem. "Dinamo" grieķu leģionārs Antonios Focis guva septiņus punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas.

Zaudētājiem rezultatīvākais ar 34 punktiem bija amerikānis Mario Ostins.

"Hemofarm" komandā Rašeds Raits, bet 18 guva Vladans Vukosavljevičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu